• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAŠA OBRADOVIĆ ZAPLAKAO PRED NAVIJAČIMA ZVEZDE! Aplauzi nadjačali zvižduke, a onda je kleknuo pred njih!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sve je zanimalo kako će navijači Crvene zvezde dočekati svoju legendu Sašu Obradovića. Miješali su se aplauzi i zvižduci, jača je bila podrška, a legenda kluba je zaplakala kada je vidjela to...

 Saša Obradović zaplakao na meču Crvene zvezde i Monaka Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i Monako sastaju se od 19 časova u okviru 19. kola Evrolige, a sve je zanimalo na koji će način domaći navijači dočekati svog bivšeg igrača i trenera Sašu Obradovića. Kada je ušao na teren oko 18.48, sa tribina su se čuli aplauzi i zvižduci, miješali su se, ali utisak je da je mnogo više bilo onih koji su na pozitivan način dočekali legendu. To je i te kako pogodilo Sašu Obradovića koji nije mogao da zadrži suze!

Obradović je zaplakao kada je cijela hala poslije početnih zvižduka zapjevala "Saša Obradović", to ga je posebno pogodilo, pa im je prišao, kleknuo i poljubio grb Crvene zvezde na terenu. Nakon toga su aplauzi bili još jači...


Prethodni put kada je Obradović bio "gost" na meču protiv Crvene zvezde u Beogradu, sa tribina su se čuli zvižduci, zbog čega je njemu bilo i te kako krivo. Tada je poručio da mu je žao zbog neuspjeha na klupi Zvezde i dodao je da su mu tada "ukradeni snovi": "Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako hoće, ne moram nikome ništa da objašnjavam, nikada nikome nisam u životu dugovao, tako vaspitavam i svoju djecu, da budu pošteni i časni ljudi, pa sve ostalo. Naravno da mi je krivo što se neko izražava na takav način, ali sam probao da se fokusiram na igru", rekao je Obradović u februaru.

Podsjetimo, Saši Obradoviću su prošle nedjelje, uoči meča Monaka i Partizana, aplaudirali i navijači crno-bijelih, iako je čitavu karijeru praktično bio njihov rival, međutim i te kako cijene sve što je uradio za srpsku košarku. Na današnjem treningu uoči meča sa Crvenom zvezdom u "Pioniru", bilo je vrlo emotivno, pošto se Obradović izgrlio sa starim prijateljima, s kojima je ostao u dobrim odnosima i po odlasku iz kluba.

Saša Obradović je inače u Crvenoj zvezdi igrao u tri mandata - od 1987. do 1993. godine, potom kratko 1994, pa u sezoni 1999/2000. Dugo su ga navijači priželjkivali i na klupi Crvene zvezde, ali eksperiment iz 2020. godine nije uspio i poslije samo dva mjeseca sezone je dobio otkaz.

Ne zamjeraju mu samo pet pobjeda u 16 utakmica Evrolige u sezoni 2020/21, nego što je rastanak sa klubom bio vrlo ružan, pošto je na kraju morao da podnese i tužbu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC