• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Brate, ako nemaš gdje da spavaš..." Nedović se javio Anđušiću poslije UVREDLJIVE pjesme: Zna ko će najteže oprostiti!

Autor Dragan Šutvić

Nemanja Nedović je oprostio Danilu Anđušiću, ali da li će i Ivana Maksimović? Zbog toga je košarkaš Zvezde i "pecnuo" kolegu iz Partizana.

 nedović pecnuo anđušića Izvor: MN PRESS

Srpski košarkaš Danilo Anđuić nije se ponio sportski nakon ubjedljive pobjede Partizana nad Baskonijom u Evroligi pošto je uzeo megafon i poveo ružnu pjesmu o Crvenoj zvezdi. Navijači "večitog" rivala su mu to zamjerili, snimak je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, da bi se poslije svega i Anđušić oglasio na Tviteru gdje se pokajao za ovaj potez - i zamolio navijače Zvezde da mu "oproste ako mogu".

Nizali su se i pozitivni i negativni komentari, a na to se javio i Nemanja Nedović, košarkaš Crvene zvezde. Njih dvojica su dobri prijatelji, saigrači iz reprezentacije Srbije, a Nedović je "pecnuo" Anđušića porukom da je "sada kasno za izvinjenje".

Shvatio je odmah Anđušić da se Nedović šali, a potom je stigla i nova fora košarkaša Zvezde. "Ako nemaš gdje da spavaš, dođi kod brata", napisao je Nedović, da bi mu Anđušić potom šaljivo odgovorio: "Javljam se... Ako mi ne uzme i telefon!", misleći naravno na suprugu Ivanu Maksimović.

Čuvena srpska strelkinja je Srbiji donijela srebro sa Olimpijskih igrara 2012. godine u Londonu, a tri godine kasnije stupila je u brak sa Danilom Anđušićem. Najveća razlika između njih je što je Ivana velika navijačica Crvene zvezde i često je na utakmicama voljenog kluba, tako da je jasno na šta je Nedović mislio kada je Anđušiću "ponudio smeštaj" poslije snimka na kome je ružno skandirao na račun "vječitog" rivala.

"Uvijek postoje ta 'peckanja' kod nas. Ona je zvezdaš veliki, kada gledamo utakmice 'čačkamo' se međusobno. Ivana je prva podržala moju odluku o dolasku u Partizan, ali kad spominjemo derbi, onda se ubaci tako neka stvar. Pokušao sam da je opustim, pa sam joj rekao da će morati u mom dresu da dođe na meč, odgovorila mi je da 'Može samo u dresu Zvezde'. Na to sam joj rekao da može ona, ali da sinovi budu u dresu Partizana, znam za koga oni navijaju. Doduše, moraće i ona da navija za Partizan zbog mene", ispričao je Anđušić u intervjuu za MONDO.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC