• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan nema hemiju, selekcija je loša... Legendarni trener savjetuje Žoca: Ako mu treba POMOĆ, nek zove i u tri ujutru

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vlade Đurović je komentarisao igre Crvene zvezde i Partizana za grčke medije.

 Vlade Đurović o igri Partizana Izvor: MN PRESS - ARHIVA

Legendarni srpski trener Vlade Đurović pohvalio je Željka Obradovića u razgovoru za grčki portal "Sport 24", nazvao ga je najboljim u istoriji, ali je isto tako imao i riječi kritike na račun igre Partizana ove sezone. Đurović nije zadovoljan načinom na koji su selektirani igrači, o čemu je govorio i tokom prethodne sezone, poručivši da ako je "Žocu" potreban savjet - može u svako doba dana i noći da ga pozove.

"Mislim da tim nema hemiju, selekcija koju je napravio je loša. Partizan ima veoma visok budžet za Srbiju, kao i Crvena zvezda, ali Partizan možda i veći. Mogao je da uzme neke bolje igrače, ali nije ih uzeo, to su bili Obradovićevi izbori", rekao je Đurović i otkrio šta po njegovom mišljenju fali Partizanu.

"Sada jasno vidimo da nema igrača koji će preuzeti inicijativu, uzeti posljednji šut i ubaciti ga, kao Bodiroga, Danilović, Saša Đorđević, Kićanović, Dalipagić i slični'', poručio je Đurović i dodao potom: "Sada Obradović može da dođe kod mene u bilo koje vrijeme, čak i u 3 ujutru i da mi kaže 'Vlado, šta se ovdje dešava? Ne vidim gdje griješim.' Prije dva-tri dana rekao sam mu dosta stvari. Rekao sam mu to i to. Vidite, svaki trener ima nešto."

Đurović je poručio i da je radostan zbog povratka Željka Obradovića u srpsku košarku, ali dodaje da za razliku od Partizana, Zvezda ima igrača koji će preuzeti odgovornost i pogoditi odlučujući šut.

''Ima Nedovića, sada je dobila i Kampaca. Ali Vildoza je takođe igrač koji će uzeti posljednji šut", zaključio je Đurović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC