• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u ABA - grozne uvrede za bivšeg košarkaša Igokee m:tel: Hrvati vikali SVINJO DEBELA, on potpuno pobjesnio! VIDEO

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nemile scene viđene su na meču ABA lige između Borca i Zadra gde je domaća publika vrijeđala bivšeg reprezentatica Srbije Đorđa Gagića.

 Hrvati vikali svinjo debela Đorđu Gagiću Izvor: Eurosport/Screenshot

Košarkaši Borca poraženi su u Zadru 86:75, a taj meč su obilježile nemile scene na samom kraju meča kada je domaća publika krenula da vrijeđa neadašnjeg reprezentivca Srbije i bivšeg centra Partizana i Igokee m:tel Đorđa Gagića.

Na 13 sekundi do kraja meča, kada je već sve bilo gotovo iz publike su se čule uvrede za Gagića, kome je hrvatska publika dovikivala: "Svinjo debela!". Nije ostao imun na to iskusni centar i burno je reagovao kada je čuo povike i shvatio da su upućeni njemu.

Navijači Zadra su provocirali i Savu Lešića koji je imao velikih problema u rodnom Kninu prošle godine kada se sukobio sa policijom, a evo kako je izgledao njihov sukob sa Gagićem:

Dok je Lešič ipak ostao imun na provokacije Gagić nije i cijeli tim Borca je morao da ga smiruje. Dok je izlazio sa terena ni on nije ostao dužan, pa je prije ulaska u tunel dvorane u Zadru pokazao srednji prst publici ovog tima!

Na kraju je bilo 86:75, a upravo je Gagić sa 20 poena i 9 skokova bio najbolji akter meča u ekipi iz Čačka. Do kraja ove sezone u ABA ligi Čačane čeka velika borba za opstanak jer trenutno imaju samo četiri pobjede i pretposljednji su na tabeli. Iznad njih su sa pet trijumfa Igokea m:tel, Mornar i Split, dok dvije pobjede na začelju ima makedonski MZT.

Inače, Gagić je u dva navrata nosio dres ekipe iz Laktaša.

Pogledajte još jednom ovaj incident:

Pogledajte

01:47
Haos u Zadru, Gagić isključen
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC