• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea m:tel protiv Splita za prekid NESLAVNOG niza: Utakmicu će odlučiti ODBRANA I ENERGIJA!

Autor Dragan Šutvić

Šest poraza je Igokea m:tel vezala u jadranskom takmičenju, a Split je prva naredna prilika za prekid lošeg niza.

 igokea split najava jovanović tanasković Izvor: Mondo/Slaven Petković

Nakon prve gostujuće, novoimenovani trener Igokee m:tel Vladimir Jovanović odradiće i premijernu utakmicu pred domaćom publikom.

Prvog dana vikenda, od 17.00 časova, "igosi" će ugostiti Split, protiv kojeg će pokušati da prekinu niz od šest uzastopnih neuspjeha u regionalnom takmičenju.

"Veoma važna utakmica za oba tima. Ekipa Splita je pronašla formu u posljednjih nekoliko utakmica. Čak i kada su gubili igrali su dobro i praktično bili bar ravnopravni sa svim protivnicima. Djeluje da imaju jasno podijeljene uloge i dobru atmosferu. Sa druge strane mi smo u seriji loših rezultata i potrebna nam je prije svega dobra igra na oba kraja terena. Za tako nešto biće nam potrebna koncentracija kao i energija kojom moramo da odgovorimo na igru protivnika. Vjerujem u tim i nadam se dobroj igri i rezultatu", rekao je Jovanović u najavi meča sa predstavnikom Hrvatske.

Kroz istoriju takmičenja u ABA ligi, Igokea m:tel je još dva puta vezala šest poraza. Prvi put se to desilo u sezoni 2014-15, u periodu od 15. do 20. kola, a onda i sezonu kasnije, od 11. do 16. kola.

Nikola Tanasković uvjeren je da će ekipa konačno prekinuti neuspješan niz u jadranskom takmičenju i upisati trijumf pred seriju teških izazova.

"Očekuje nas meč protiv dobre ekipe Splita u koji ulazimo sa velikom motivacijom da prekinemo niz poraza. Spremili smo se za protivnika koji je ofanzivno jako moćan, znamo gdje su nam prednosti i kako da ih napadnemo. Naravno prije svega sutra će utakmicu odlučiti odbrana i energija koja mora biti na visokom nivou ako želimo ostvariti pobjedu", istakao je Tanasković.

Pred ovaj meč, Igokea m:tel zauzima 11. mjesto na tabeli uz omjer 5-10, dok je Split jedan stepenik iznad, uz omjer 5-11.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC