• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea m:tel sa novim trenerom putuje u Čačak: Na pobjedu protiv Borca

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iako se Čačani bore za opstanak u ABA ligi, svjesni su u Laktašima da ih na ovom gostovanju ne očekuje nimalo lak meč.

 Vladimir Vlada Jovanović Izvor: Promo/KK Igokea m:tel/Screenshot

Igokea m:tel ostala je bez trenera Dragana Bajića, koji je prije četiri dana podnio ostavku, a na njegovo mjesto dan kasnije stigao je Vladimir Jovanović.

Novog stratega Aleksandrovčana sada očekuje debi na klupi "igosa", koji će u nedjelju od 17 časova gostovati Borcu u Čačku.

Iako su Čačani pri samom dnu tabele, svjestan je trener Igokee m:tel da neće biti lako doći do pozitivnog rezultata na teškom gostovanju.

"Očekuje nas gostovanje Borcu u Čačku. Oni su uz promjenu trenera i nekoliko igrača zaista podigli nivo igre i došli do nekih pobjeda. Posebno su nezgodni na domaćem terenu i biće to jedna zahtjevna utakmica za nas. Međutim, mi smo odradili dobro ovih nekoliko treninga i očekujem od svoje ekipe da pokaže reakciju, energiju i kvalitet koji neosporno ima. Nadam se dobroj igri i dobrom rezultatu u Čačku", poručio je Vlada Jovanović.

Kapiten Marko Jošilo očekuje da će on i njegovi saigrači proraditi i vjeruje da se sa ovog gostovanja mogu vratiti neporaženi.

"Ne očekujemo ni malo laku utakmicu, oni se bore za opstanak, a mi smo na pet pobjeda i želimo da upišemo šestu i da izađemo iz loše serije. Mislim da smo dobo radili u prethodnom periodu i da uz pravi pristup i pravu energiju imamo čemu da se nadamo u Čačku. Ponavljam, neće biti lako, očekujemo čvrstu utakmicu, ali da mi podignemo nivo naše igre i nadamo se pobjedi", rekao je Jošilo.

Igokea m:tel trenutno je na skoru 5-9, dok Borac ima dva trijumfa manje, te tri poraza više od Aleksandrovčana i pretposljednji je na tabeli. Lošije plasiran jedino je MZT.

Standings provided by SofaScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC