• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biće bure zbog spiska za Ol star meč! "Ispala" za Jokićevog saigrača, a Harden digao nos: Nepoštovanje!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Evo ko je sve na spisku igrača za ovogodišnji Ol star meč koji se igra u Solt Lejk Sitiju 19. februara.

 Spisak košarkaša za Ol star 2023 Izvor: Profimedia

Dobro već znamo da će Nikola Jokić, koji je i prethodne noći briljirao u NBA i upisao novi trip-dabl, biti starter na Ol staru uz još "kapitene" Džejmsa i Adetokunba, odnosno Dončića, Durenta, Irvinga, Mičela, Tejtuma i Vilijamsona. Prethodne noći saznali smo i ko je odabran za rezerve na predstojećoj utakmici najvećih košarkaških superstarova u Juti, a ponovo će zbog toga biti bure u medijima, ali i među igračima!

Od košarkaša sa Istoka, to su Bam Adebajo (Majami), Džejlin Braun (Boston), Demar Derozan (Čikago), Tajris Haliburton (Indijana), Džru Holidej (Milvoki) i Džulijus Rendl (Njujork) i Žoel Embid (Filadelfija) koji je prethodnih dana najviše kukao zbog toga što nije dobio priliku da bude starter na ovom meču. Što se tiče Zapadne konferencije, ona daje sljedeće: Pol Džordž (L.A. Klipers), Šaj Gildžs-Aleksander (Oklahoma), Džaren Džekson i Dža Morant (Memfis), Damijan Lilard (Portland), Lauri Markanen (Juta) i Domantas Sabonis (Sakramento).

Ovoga puta čeka nas nešto novo pošto će 19. februara uoči Ol star utakmice košarkaši i saznati za koji tim igraju. Tada će u specijalnoj emisiji tik pred meč - kapiteni Džejms i Adetokunbo birati svoje igrače.

Vidjećemo da li će u međuvremenu biti odustajanja zbog povreda ili ćemo baš sve ove košarkaše vidjeti u Solt Lejk Sitiju, a sigurno veliki broj igrača čeka kao "zapeta puška". Mnogi od njih su se i oglašavali zbog toga što nisu izabrani, prije svih Džejms Harden koji je na Instagramu samo napisao "nepoštovanje".

Od košarkaša koji takođe neće vidjeti ovogodišnji Ol star vrijedi izdvojiti još Entonija Dejvisa, Treja Janga, Entonija Edvardsa, Dierona Foksa, Devina Bukera, Džejlina Bransona, ali i Jokićevog sjajnog saigrača Arona Gordona.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC