• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAD KAD JE ON OTIŠAO - NE OČEKUJEM PREVIŠE! Velika promjena u ekipi pred derbi ABA lige - sav teret je na Budućnosti

Autor Haris Krhalić

Trener Nenad Stefanović i bek Paulius Valinskas iskusno su breme favorita prebacili na ekipu Budućnosti!

 FMP Budućnost najava Izvor: MN PRESS

FMP pred sobom ima još jedan derbi, a nakon duela sa Crvenom zvezdom slijedi im utakmica sa ekipom Budućnosti. "Panteri" putuju u Podgoricu bez najboljeg igrača iz dosadašnjeg dijela sezone Trenta Frejzera koji je prešao u Zenit.

Stigla je zamjena za njega u vidu Ostina Tilmana koji će se naći u sastavu za ovaj meč, a trener Nenad Stefanović je svjestan koliko težak posao čeka njegovu ekipu na ovom meču.

"’Kao i uvijek očekuje nas veoma teško gostovanje u Podgorici ekipi koja veoma rijetko gubi na domaćem terenu u regionalnom takmičenju. Sigurno je pred nama veoma teška utakmica s obzirom na stanje u kom se nalazimo i odlazak našeg prvog plejmejkera.Na sve to treba dodati da je Budućnost prethodne dvije utakmica, prije svega podigla nivo agresivnosti u odbrani, kontrolu skoka i svega ostalog što je potrebno da budu dobar tim. Vidljiv je napredak, vratili su im se igrači iz povreda i igraju jako dobro. Lično nemam velika očekivanja. Mi smo ’"bonus’" ostvarili pobjedom protiv njih kod kuće pa idemo rasterećeno. Pokušaćemo da se što prije prilagodimo novonastaloj situaciji, potvrdimo dobru igru protiv Crvene zvezde i probamo da zadržimo taj nivo igre’", rekao je Stefanović.

Litvanac Paulius Valinskas na kome će sada biti još veći teret nakon odlaska Frejžera takođe je analizirao tim koji će sigurno biti favorit na ovom meču. 

"’Oni su u veoma dobroj formi što su potvrdili pobjedom u Evrokupu, a pre toga i važnom pobjedom na gostovanju Cedeviti Olimpiji. Budućnost se bori za prednost domaćeg terena u plej-ofu, baš kao i mi. Dolazimo na utakmicu rasterećeni, želimo da se prikažemo u najboljem svjetlu. Probaćemo da se prilagodimo u najkraćem roku na promene u rosteru, odnosno na promjenu plejmejkera. Glavni cilj je da se regrupišemo, pronađemo ritam i prikažemo najbolju moguću partiju u Podgorici’, istakao je Valinskas. Utakmica u Podgorici je na programu u subotu od 19 časova s prenosom na Areni Sport.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC