• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DALAS PRAVI DONČIĆU TIM ZA TITULU U NBA! Spremaju se velike promjene - na meti Srbin, Hrvat i Amerikanac

Autor Haris Krhalić

Luka Dončić mogao bi da dobije velika pojačanja u nastavku sezone, Dalas prati Bogdana i Bojana Bogdanovića, kao i situaciju sa Kajrijem Irvingom...

 Dalas prati Bogdanoviće i Irvinga Izvor: MN Press/Twitter/screenshot/hoopshype/HawksOnBally

Luka Dončić (23) mogao bi da dobije tim za titulu u NBA ligi. Rok za trejdove ističe 9. februara, a na meti Dalasa su trojica igrača - Bogdan Bogdanović (30), Bojan Bogdanović (33) i Kajri Irving (30). Mavsi traže igrača sa poenima u rukama koji bi mogao da pomogne njihovom glavnom igraču.

Jedan od glavnih problema u igri tima iz Teksasa jeste nedostatak poentera koji bi mogao da bude napadačka opcija sa Lukom. Vidjelo se to u mečevima kada je Slovenac bio povrijeđen ili kada je odlično čuvan, nešto što će postati samo još teže u plej-ofu. Zato prate stanje sa trojicom igrača, gledaju Srbina, Hrvata i Amerikanca.

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da je za srpskog reprezentativca zainteresovano pola NBA lige. Atlanta drži sve u svojim rukama, a navodno se raspitivao i Denver sa Nikolom Jokićem. Druga opcija je prezimenjak iz Detroita. Pistonsi su napravili mlad tim, gledaju u budućnost i Bojan je neko ko se ne uklapa u ono što u ovom trenutku žele, zbog toga su spremni da slušaju ponude i traže veliki broj pikova na draftu za njega.

Treća opcija, Irving, pojavila se iznenada. Sjajni plejmejker saopštio je Bruklinu da neće produžiti ugovor sa klubom koji mu ističe na ljeto i da imaju nekoliko dana da završe trejd ili će ostati bez ičega. Navodno su pored Dalasa interesovanje pokazali Los Anđeles Lejkersi i Finiks. Jasno je da nas očekuje haos pred istek roka za trejdove...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC