• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HAOS U NBA LIGI - IGRAČI SE POTUKLI NA TERENU! Potpuna ludnica, petorica izbačena sa meča (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Mo Bamba i Ostin Rivers pobili su se usred meča...

 Tuča na utakmici Orlanda i Minesota Izvor: Printscreen/Bleacher Report

Potpuni haos u NBA ligi, tuča na terenu tokom meča Orlanda i Minesote. Došlo je do fizičkog obračuna između Ostina Riversa i Mo Bambe. Poslije šuta za tri poena i promašaja Riversa je Bamba nešto dobacio sa klupe i onda je krenuo potpuni haos. Nije poznato šta je tačno rekao u završnici treće dionice.

Proradile su i pesnice, Rivers je udario Bambu, onda su se umiješali saigrači i došlo je do havarije. Pali su na parket, skočila je i klupa, sudije su se umiješale. Bilo je potrebno dosta vremena da se situacija raščisti i da se stvari smire. Na kraju je završeno tako što su čak petorica igrača izbačeni sa meča prije kraja. Put u svlačionicu pokazan je, očekivano Riversu i Bambi, ali oni nisu bili jedini. Izašli su i Džejden Mekdanijels, Džejlen Sags i Torean Prins.

O haosu je pričao i Ostin, sin trenera Doka Riversa i nekadašnji saigrač Nikole Jokića iz Denvera. "Prišao sam mu i pitao sam ga 'Šta kog đavola radiš', u tim trenucima stvari mogu da odu u dva pravca, nisam mislio da će doći do tuče. Ipak, kada se podigneš sa klupe tako brzo i podigneš ruke... Pokušao je da me udari, srećom, promašio je. Morao sam da se zaštitim", poručio je Rivers.

Praktično se samo o tome pričalo poslije meča iako je Orlando na kraju slavio (127:120).

"Naravno da želite da zaštitite saigrača, ali u isto vrijeme morate da ostanete profesionalac. To je izazov za mlad tim kakav je naš. Ne želite da budete u ovakvoj situaciji, mada moram da priznam da cijenim kada se pokaže zajedništvo u timu", rekao je Moric Vagner.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC