• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrao sa Džordanom, trenira Karija i kaže: Jokić je MVP! Stiv Ker mu ništa nije mogao: Niko drugi, samo Srbin...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Stiv Ker je nahvalio Nikolu Jokića za koga nije imao rješenje, ma koliko mijenjao odbranu.

 Stiv Ker: Nikola Jokić je najbolji košarkaš svijeta Izvor: YouTube/Sports Wire/Denver Nuggets/Screenshot

Nikola Jokić je i prethodne noći pokazao da je najbolji košarkaš na svijetu. Srpski as je "razbio" Golden Stejt (134:117) tako što je ponovo zabilježio tripl-dabl, igrajući se i sa Stefom Karijem. Jokić je kraj svog imena imao 22 poena, 14 skokova i 16 asistencija, a koliko god se Voriorsi prilagođavali i mijenjali odbranu na njemu (Džamajkl Grin i Kevon Luni) - niko nije mogao da ga čuva u odsustvu Drejmonda Grina.

Odmah poslije meča trener NBA šampiona Stiv Ker priznao je da je njegova ekipa bila nemoćna u duelu sa Nikolom Jokićem i poručio je da je za njega srpski centar ponovo zaslužio MVP priznanje.

"On je dobar u svemu. Sve se promijenilo u trećoj četvrtini kada nas je razbijao loptama koje su sjekle našu odbranu. Bukvalno svaki put kad ima loptu, svi su prijetnja. Moraš da angažuješ cijelu odbranu, otvara cijenu odbranu uprkos blokovima... Niko drugi, Jokić je MVP!", rekao je Stiv Ker poslije meča na konferenciji za medije, dok je Šekil O'Nil koji više simpatiše Žoela Embida takođe iznio lijepu stvar o Srbinu: "Jokić je jednostavno bolji od Karija".

Ove sezone Nikola Jokić u prosjeku bilježi tripl-dabl prosjek (25,1 poena, 11,1 skokova i tačno deset asistencija), što ga pretjerano ne dotiče. Više ga zanima da Denver ostane na prvom mjestu na Zapadu, što mu svakako povećava šanse za MVP nagradu koju apsolutno zaslužuje.

Podsjetimo, Nikola Jokić će biti starter i na predstojećem Ol staru, ali će biti i jedini predstavnik Denvera pošto jedan od njegovih omiljenih saigrača Aron Gordon nije nagrađen za dobre partije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC