• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši trener Borca zapalio halu, a njegov snimak cijeli region: Nikolić se okrenuo ka navijačima i digao ruke! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dragan Nikolić je proslavio sa navijačima pobjedu MZT-a protiv Cedevita Olimpije.

 Dragan Nikolić slavlje poslije pobjede MZT-a protiv Cedevita Olimpije Izvor: Instagram/aba.liga

Od mnogih "otpisani" MZT ostvario je veliku pobjedu u borbi za ostanak u ABA ligi, jer je u Skoplju pala Cedevita Olimpija.

Srpski trener Dragan Nikolić, šef struke makedonskog tima, burno je proslavio svoj prvi trijumf na klupi tima iz Skoplja od kada je stigao prije malo više od mjesec dana. Emotivni trener je slavio sa navijačima i svima je stavio do znanja koliko mu znači ovaj trijumf.

"Sve je izašlo iz mene, mnogo emocija", rekao je poslije meča o snimku koji je postao hit među ljubiteljima košarke i pokazuje njegovu veliku radost.

"Osjećam se sjajno i mislim da je bio dobar meč. Mislim da smo neku pobjedu zaslužili i ranije, znate na koje utakmice mislim, ali nisu došle. Nadam se da se u takve utakmice prošlost, da su povrede i bolesti prošlost, mada mislim da nam još nešto nedostaje u timu, ali sada nije ni mjesto ni vrijeme za priču o tome. Igrali smo protiv odlične ekipe Cedevita Olimpije, znate kakve rezultate prave sa mojim kolegom Golemcem, riječ je o klubu koji ima sportskog dobrotvoga Emila Tedeskog koji ulaže mnogo i gospodski su klub, želim im mnogo sreće", rekao je bivši trener banjalučkog Borca poslije meča.

"Pobjedu uvijek volim nekome da poklonim. Ovog puta znam koliko je bilo poruka od Vardara do Triglava kada sam ostvario dio snova i preuzeo MZT. Sad svim tim ljudima posvećujem ovu pobjedu, kao i navijačima, da se ne ponavljam. Ispražnjen sam zbog ove količine emocije na kraju utakmica. Znate kakav sam", dodao je emotivni srpski trener. Pogledajte snimak slavlja:

MZT je i dalje u veoma teškoj situaciji, jer je na začelju tabele sa skorom 3-15, dok su ispred njega Borac sa 4-13, Mornar, Igokea sa po 5-12, Cibona sa 6-11. Nikolićev tim prošao je prethodnih sedmica paklen raspored, igrao protiv Zvezde, Partizana, Budućnosti, a u narednom periodu rivali će mu biti Mornar u gostima, FMP kod kuće, Mega u gostima, a onda slijedi serija verovatno odlučujućih susreta protiv Igokee, Borca, Zadra, Splita i Cibone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC