• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTA JE OVO URADIO DENVER!? Odrekao se svog najvećeg talenta, a zauzvrat dobio PREMALO - nikome nije jasno zašto!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Odluka Denver Nagetsa iznenadila je mnoge!

 Denver Nagetsi mijenjali Bonsa Hajlenda za pikove druge runde Izvor: Profimedia

Odlazak mladog plejmejkera Denver Nagetsa Bonsa Hajlenda (22) u Los Anđeles Kliperse iznenadio je mnoge. Član druge najbolje ruki petorke prošle godine i borbeni ljubimac navijača otišao je uprkos apelima navijača da ostane, a Denver je zauzvrat dobio zaista malo - samo "pikove" druge runde NBA drafta.

Ljubitelji košarke zaključili su da Denver ide na to da iz više pokušaja i sa više igrača možda dobije bolje, iako su u pitanju izbori u kasnim fazama NBA drafta. Međutim, pitanje je da li će ponovo naći takvog igrača kao što je Hajlend. Bivši student univerziteta Virdžinija Komonvelt stigao je u Jokićevu svlačionicu 2021. godine kao 26. "pik", a njegov izbor je sam po sebi bio veliko iznenađenje - jer čak 11 godina nijedan igrač njegovog koledža nije odabran na draftu.

Ipak, Hajland je stigao i u 2022. godini pokazao da je zaista sjajan igrač, što su prvi na svojoj koži osjetili Los Anđeles Lejkersi, protiv kojih je u januaru 2022. ubacio 27 poena uz 10 skokova i donio pobjedu. Takođe, isticao se i u plej-ofu, u kojem je u seriji protiv šampiona, Golden Stejt Voriorsa, ubacio 15 poena uz sedam asistencija i pokazao da nema strah ni kada je naspram njega Stef Kari.

Ipak, na žalost mnogih u Koloardu, Hajlend će nastaviti karijeru u Los Anđelesu, a u "Bol arenu" ubuduće će dolaziti samo kao gost - u dresu Klipersa. Hajlend je ove sezone prosječno postizao po 12,1 poen, uz dva skoka i tri asistencije po utakmici. Iz igre je šutirao 39,9 odsto.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC