• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

E, zato su Jokiću potrebna pojačanja! Šamar za Denver - drugi dovode zvijezde, a Nikola mora sve sam...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Denver nije izgledao nimalo dobro prethodne noći i klupa je ovoga puta potpuno zakazala, ali i "treća zvijezda" tima Majkl Porter.

 Denver izgubio od Orlanda Izvor: Profimedia

Uprkos tome što su se rivali u NBA pojačavali, prije svih Finiks koji je doveo Kevina Durenta, odluka Denvera je bila da ne reaguje naglo i zato je stigao samo Tomas Brajant, kao zamjena za Nikolu Jokića, dok je otišao Bouns Hajlend jer je bio nezadovoljan. Da je potrebno više Denveru, vidjelo se na gostovanju Orlandu gde po ko zna koji put ove sezone Džamal Marej nije mogao da igra, dok je takođe po ko zna koji put Majkl Porter pokazao slabosti.

Denver je izgubio 115:104 i sigurno zabrinuo svoje navijače jer je imao samo dvojicu raspoloženih košarkaša, a koliko god to nekim timovima bilo dovoljno da dođu do trijumfa - toliko je problematično Nagetsima koji "žive" od velikog broja košarkaša u statistici.

Najbolji igrač meča bio je Aron Gordon sa 37 poena i 13 skokova, dok je i Nikola Jokić imao dobro veče. Srpski centar je postigao 29 poena, imao je 12 skokova i šest asistencija, dakle nije nastavio trend sa trip-dablovima, a kao da je i njega pomalo stigao umor jer je imao čak sedam izgubljenih lopti. Ove stvari mu se obično ne dešavaju, ali deluje da su svi u Nagetsima pomalo potcijenili Orlando i mislili "lako ćemo" sa njima.

Jokić i Gordon su praktično sami igrali treću četvrtinu, a kada je počela posljednja i oni su sjeli na klupu - Medžik je napravio razliku. Predvodio ih je Karter sa 19 poena, po 17 su imali Bol i Entoni, a Denver je imao tek još jednog dvocifrenog - Portera sa 12 (uz sramotno loš šut - tri od 16).

Od srpskih košarkaša prethodne noći na teren je izlazio još Bogdan Bogdanović koji je bio dosta loš u pobjedi Atlante protiv Finiksa (116:107). S obzirom da je čitavog dana trajala neizvjesnost da li će biti trejdovan ili igrati na ovoj utakmici, Bogdanović očigledno nije imao koncentraciju za meč, tako da je šutirao dva od 12, za ukupno šest poena

NBA REZULTATI

Orlando - Denver 115:104
Atlanta - Finiks 116:107
Bruklin - Čikago 116:105
L.A. Lejkers - Milvoki 106:115

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC