• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaboravljeni košarkaš Partizana i dalje pamti crno-bijele: Sjećaju ga se samo rijetki, a on prati pobjede u Evroligi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Samo se najvatreniji navijača Partizana sjećaju njegovih partija, ali on ne zaboravlja crno-bijele.

 Tori Tomas o navijačima Partizana Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Partizan sjajno igra u Evroligi i ređa pobjede čak i na gostujućim terenima, a navijači crno-bijelih prepoznali su energiju tima i od svakog gostovanja prave poseban spektakl. Tako je bilo i u Minhenu gdje se nakon pobjede čula pjesma Partizanovih navijača, o čemu je na konferenciji morao da govori i Andrea Trinkijeri.

Nekadašnji trener beogradskog tima rekao je da Partizan ima najbolje navijače na svijetu, a to može da potvrdi i jedan američki košarkaš kojeg su čak i navijači crno-bijelih malo zaboravili. Nekadašnji plejmejker Tori Tomas nosio je crno-bijeli dres davne 2012. godine, ali i dalje pamti kako je bilo igrati u njemu i zbog toga se oglasio na Tviteru. Prisjetite se njegovog mandata u Partizanu:

Uz crni i bijeli kružić Tomas je napisao "porodica", što znači da po dobrom pamti period proveden u Partizanu. Iako se u klubu nije zadržao dugo, Tomas je očigledno bio oduševljen podrškom koju su saigrači i on dobijali sa tribina. Bilo je to u jesen 2012. godine - početkom septembra potpisao je jednogodišnji ugovor, ali već sredinom novembra napustio klub. Pogledajte njegov tvit:

Inače, Tomas je nakon završenog koledža pokušao na NBA draftu, ali nije izabran davne 2007. godine. Uslijedila je njegova profesionalna karijera u Evropi gdje je nastupao za timove iz Švedske i Holandije, zatim kratko bio u Venecueli, a onda igrao u Poljskoj, Rusiji, Srbiji, Italiji, Turskoj, Francuskoj, Grčkoj, Sjevernoj Makedoniji i na Kipru. Karijeru je završio u Poljskoj 2019. godine, a nakon pogleda na biografiju reklo bi se da je Partizan bio najveći klub za koji je nastupao tokom igračkih dana.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC