• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ide po jedinu osvetu u ABA LIGI: Čeka ih MVP Božić, vruć teren i ekipa koja je uručila otkaz Jovanoviću!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda gostuje u Zadru, a nakon prošlog meča sa ovim klubom došlo je do smJene na klupi crveno-bIJelih.

 zadar crvena zvezda aba liga najava  Izvor: MN PRESS

Nakon velike i bitne pobjede u Evroligi Crvena zvezda ide na gostovanje Zadru, jedinoj ekipi koja je savladala crveno-bijele u ABA ligi ove sezone. Nakon poraza od Zadra u "Pioniru" došlo je do smjene trenera u redovima crveno-bijelih, a u nedjelju od 17 časova tim Duška Ivanovića ima priliku da se revanšira Zadranima.

Prvi čovjek struke crveno-bijelih Duško Ivanović svjestan je šta čeka njegov tim u dvorani "Krešimir Ćosić" i ističe da je neophodno da njegova ekipa odigra jako kvalitetnu utakmicu.

"Očekuje nas jako teška utakmica u Zadru uz više razloga. Prvo dobar tim, koji ima domaći teren i predvođen je vrlo iskusnim trenerom. Igraju ove sezone odlično sa puno samopouzdanja, što pokazuje i njihov plasman na tabeli. Uloge u timu su jasno podeljene, i svako zna svoje zadatke i obaveze. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, imaćemo vremena da se osvježimo nakon teškog meča u Tel Avivu i sa velikom energijom koju ćemo morati da uložimo, dođemo do cilja", rekao je trener Duško Ivanović.

Jedan od najiskusnijih u timu crveno-bijelih Luka Mitrović mnogo puta do sada je gostovao u Zadru i jasno mu je da će ovo biti nezgodan meč, pogotovo ako se uzme u obzir forma u kojoj je najbolji košarkaš Zadrana Luka Božić.

"Gostovanje u Zadru nikada nije lako, ovoga puta izazov je veći jer tim igra dobro, predvođen odličnim Božićem. Imaju prepoznatljiv stil, odlični su šuteri, imaće domaću publiku kao veliku podršku. Konačno, ne smijemo da zaboravimo da smo jedini poraz doživjeli upravo od Zadra i to je upozorenje, ali za nas i motiv više pred ovu utakmicu koju želimo da dobijemo i nakon velike pobjede u Tel Avivu u dobrom razpoloženju dočekamo naredni period“ rekao je Mitrović.

Nakon utakmice u Zadru crveno-bijeli putuju u Niš na Kup Radivoja Koraća koji za njih počinje 16. februara duelom sa Borcem od 18 časova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC