• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ZVEZDA MOŽE DA SE VRATI!" - Oglasio se čuveni Francuz: Iz NBA prati Evroligu, a crveno-bijele očekuje u Top 8!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Francuski košarkaš komentarisao Evroligu, tim za koji navija, ali i Crvenu zvezdu koja se bori za Top 8 fazu.

 Nikolas Batum prati Evroligu i KK Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Iako je već više od decenije i po u NBA, francuski košarkaš Nikolas Batum (34) redovno prati dešavanja u Evropi. On je veliki fan Evrolige u kojoj je i nastupao prije nego što je draftovan, a u posljednjem intervjuu pričao je baš o takmičenju u kojem su najbolji evropski timovi. Tom prilikom pomenuo je i Crvenu zvezdu.

U razgovoru za specijalizovani sajt "Eurohoops" Batum je prvo otkrio za koji evropski tim nastupa, pa bismo u bliskoj budućnosti mogli da ga vidimo u dresu tog tima. Ukoliko se to desi, gotovo sigurno će biti gost Beograda, trenutno jedinog grada sa dva predstavnika u Evroligi.

"Vrijedno radim da bih ostao u NBA ligi. Najteže je ostati ovdje, posebno kada dolazite iz inostranstva. Sljedeće sezone će mi biti 16. sezona, tako da nikada ne znam hoću li imati priliku da se vratim i igram u Evroligi. Ja sam veliki fan Evrolige, i sada je često gledam. Igrao sam u Evroligi prije nego što sam draftovan kao veoma mlad, igrao sam dvije sezone, a onda sam se tokom lokauta vratio da igram u Francuskoj. Poznajem tu atmosferu u Evroligi, a odrastao sam kao navijač Makabija. Ako bih ikada birao mjesto iz snova, gdje bih igrao Evroligu, to bi bio Makabi", rekao je Batum.

Dugogodišnji NBA as osvrnuo se i na veoma neizvjesnu sezonu u evropskoj košarci, pomenio je nekoliko timova, a na kraju istakao i Crvenu zvezdu! "Teško je predvidjeti Evroligu, Real Madrid je dobar, Efes može do treće titule, a u trci su Barselona, Olimpijakos, Monako. Šest ekipa može da ostane u tom vrhu, Crvena zvezda može da se vrati u trku. Nikada ne znaš šta da očekuješ u Evroligi, zato i volim da je gledam", dodao je francuski košarkaš.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC