• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Dončić nahvalio Jokića: Kada imate igrača kao što je Jokić u svom timu - vi ste uvijek favorit!

Autor Haris Krhalić

Luka Dončić je iskreno prokomentarisao igre svog prijatelja Nikole Jokića sa naglaskom na Denver.

 Dončić nahvalio Jokića Izvor: YouTube/goforitradio/Denver Nuggets/Screenshot

Nikola Jokić je zablistao i prethodne večeri protiv Dalasa pošto je vodio svoj Denver do pobjede (118:109) i sa još jednim tripl-dablom dobio je još jedan argument u trci za MVP priznanje. Jokić je nastavio tradiciju da to što je dvocifren u tri statističke kategorije znači i pobjedu za Nagetse, koji su vezali 25 takvih trijumfa, pa će na Ol-star pauzu otići raspoložen jer je favorit da dobije laskavu nagradu, dok ni prsten nije više samo san.

To je potvrdio i Luka Dončić na konferenciji za medije poslije utakmice kada je nahvalio Nikolu Jokića, inače svog dobrog prijatelja, iako Somborac ne voli previše da bude u fokusu javnosti.

"Ima dosta sjajnih timova u konkurenciji na Zapadu. Ali, sa igračem kao što je Jokić, mislim da je Denver izraziti favorit. Tako je teško igrati protiv njega. Tako da, kada imate igrača kao što je Jokić u svom timu - vi ste uvijek favoriti", poručio je Dončić nakon utakmice, vjerovatno prije nego što će zajedno sa Jokićem i Čančarom, odnosno njihovim porodicama, otići na zasluženu večeru u Denveru.

Interesantno, Dončić je jedan od rijetkih koji su ove sezone komentarisali igre Nikole Jokića i u prvi plan stavili i njegov tim, dok se obično govori samo o igrama srpskog košarkaša bez naročitog "straha od Denvera".

To se sada polako mijenja ili je Dončić pokušao da napravi pritisak na Denver, inače prvoplasirani tim Zapadne konferencije sa skorom 41-18, dok je Dalas sada pao u plej-in zonu i ima odnos pobjeda i poraza 31-29- Između njih su još Memfis, Sakramento, pa pojačani Finiks sa Durentom, odnosno još Klipersi i Minesota.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC