• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK U EVROLIGI - ŠARUNAS JE VEĆ BIVŠI!? Čak i ako osvoji Evroligu leti, tri kandidata za trenera Barse

Autor Haris Krhalić

Isteklo je vrijeme Šarunasu Jasikevičijusu, u Barseloni neće više da ga trpe.

 Šarunas Jasikevičijus na ivici otkaza u Barseloni Izvor: MN PRESS

Šarunas Jasikevičijus je na ivici otkaza u Barseloni. Litvanski stručnjak se mnogo puta do sada žalio da nema dovoljno dobar tim u Kataloniji, uprkos tome što su mu dovedene brojne NBA zvijezde u ekipu, a sada je upravi kluba dosadilo njegovo kukanje. 

Izgubila je od Unikahe u četvrtfinalu Kupa Kralja Barselona, u Evroligi ne stoje sjajno i imali su nekoliko kikseva iako su drugi na tabeli, a strani mediji navode da bi samo osvajanje ovog takmičenja ostavilo Šarunasa na klupi. U tom slučaju mu se ugovor automatski produžava, ali Barsa već razmišlja o drugim rješenjima. 

Jedno je Serđo Skariolo, dugogodišnji selektor Španije koji ove sezone vodi Virtus. Ipak, teško je povjerovati da je pod bilo kakvim uslovima ekipa iz Bolonje spremna da ga pusti. Drugo rješenje je Ćavi Paskval, koji je vodio Katalonce od 2008. do 2016. godine i sa njima ima osvojenu Evroligu 2010. godine. 

Kao kandidat se spominje i Jaka Lakovič, nekadašnji kultni plejmejker Barse koji je trenersku karijeru počeo u B timu Barse, a sada vodi Gran Kanariju. 

Ipak, kako piše Aleks Bieskas sa "Asa" čak i ukoliko Barselona osvoji Evroligu, vrlo je moguće da će obostrano biti dogovoren prekid saradnje jer ni Litvanac ni Katalonci nisu zadovoljni saradnjom. 

"Nismo još uvek razgovarali. Zašto mene to pitate? Ne zavisi to samo od mene i ne mogu da pričam mnogo o tome. Bio sam u ovoj situaciji mnogo puta kao igrač. Probaću da radim svoj posao najbolje moguće, moramo da se koncentrišemo na treninge i utakmice, pa ćemo vidjeti šta će se desiti", rekao je za "Kadenu Ser" Jasikevičijus. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC