• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BARSELONA? OVI MOMCI KAŽU DA ĆE DA DOBIJU! Stiže strašna Barselona u Pionir: "Zamislite kakav je to kvalitet"

Autor Haris Krhalić

Trener Crvene zvezde sa optimizmom najavio evroligaški spektakl svog tima u "Pioniru"

 Crvena zvezda Barselona Evroliga najava Izvor: MONDO/Uroš Arsić

KK Crvena zvezda Meridian u petak igra praznični spektakl protiv Barselone u Evroligi - pred izvjesno punom halom "Pionir". Trener srpskog tima Duško Ivanović najavio je taj meč objašnjavajući novinarima na treningu kakav kvalitet ima ekipa Šarunasa Jasikevičijusa.

"Oni su jedna od najboljih ekipa. Imaju izvanredan roster i što je interesantno za njih - ipak su gore u vrhu, iako Mirotić nije igrao mnogo utakmica zbog povrede, a nije igrao ni Kurić, ni Higins. Zamislite kad su kompletni kakav je to kvalitet. A ovi momci kažu da će da dobiju, pa ćemo da vidimo, borićemo se", rekao je Ivanović pokazavši glavom ka svojim igračima, koji su iza njega trenirali.

Barselona je trenutno četvrtoplasirani tim tabele Evrolige, sa skorom 10-5. U posljednjih 10 utakmica ostvarila je sedam pobjeda, dok je u posljednjem kolu izgubila od Valensije.

Iščekujući petak i spektakl, navijači Zvezde zabrinuti su da li je Nemanja Nedović povrijeđen, s obzirom na to da ga je Ivanović odmarao u utakmici protiv Borca iz Čačka u nedjelju. "Nema nikakvih problema, sve je u redu", objasnio je Ivanović.

Ipak, ono što je definitivno je da argentinski plejmejker Fakundo Kampaco neće moći da igra jer je Zvezda i dalje suspendovana odlukom Evrolige i ne može da registruje nove igrače. Da li to remeti ekipu i njen rad? "Nadali smo se da bi eventualno mogao da igra, ali smo isto bili spremni na to da neće da igra. Sa njim bi nam bilo puno lakše, ovako će nam biti puno teže, ali borićemo se", objasnio je Ivanović.
Crnogorski stručnjak zahvalio je navijačima koji euforično prate njegovu ekipu od kada je došao. Hala će u petak biti krcata. "Super, ovi momci i zaslužuju podršku, hvala navijačima što dižu ove momke kad je najteže".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC