• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kada će Kampaco zaigrati za Zvezdu u Evroligi? Iz kluba objavili najnovije informacije o Argentincu

Autor Haris Krhalić

Direktor Crvene zvezde govorio o trenutnoj situaciji sa Argentincem

 Kada će Kampaco zaigrati za Zvezdu u Evroligi Izvor: MN Press/Radio-televizija Srbije/Screenshot

Crvena zvezda nije uspjela da registruje Fakunda Kampaca za Evroligu, a o tome je u jutarnjem programu Radio-televizije Srbije govorio Nemanja Vasiljević, direktor KK Crvena zvezda.

"Fakundo je već debitovao za Zvezdu, igrao je protiv Borca iz Čačka u ABA ligi. Mi imamo privremenu zabranu registracije igrača za Evroligu, sve što je traženo od nas uradili smo, sve što je trebalo da se isplati, isplaćeno je. Čekamo konačan odgovor Evrolige. Imamo 'problem' što su na zapadu božićni i novogodišnji praznici, neradni su dani, pa verujem da će se to rešiti u narednim danima", rekao je on.

Zvezda će bez Argentinca igrati u spektaklu protiv Barselone za Novu godinu (petak, 19), kao što je bez njega nastupila i protiv Olimpijakosa u Atini prošle nedjelje. U međuvremenu je imao atraktivan debi protiv Borca iz Čačka u ABA ligi u nedjelju u "Pioniru".

"Fakundo Kampaco je možda i najbolji strani igrač koji je došao da igra na ovim prostorima, u NBA je otišao kao najbolji plejmejker Evrolige i to samo govori o kvalitetu Zvezde, čim se opredijelio da od mnogo klubova u Evropi dođe ovdje da igra. Postali smo atraktivni za Latinoamerikance i to je još jedna činjenica za to kakav rejting ima Zvezda, jer svi ti igrači prije potpistivanja za neki klub razgovaraju međusobno. Luka Vildoza mislim da prvi put ima ovakvu ulogu kao u Zvezdi i da igra najbolju košarku u karijeri, što mu sigurno prija".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC