• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVANIČNO! NEKAD RADIO U CSKA, SAD PREUZIMA ATLANTU: Bogdan dobio novog trenera

Autor Haris Krhalić

Kvin Snajder preuzima Atlantu i probaće sa Bogdanom Bogdanovićem da napravi senzaciju u ovogodišnjem plejofu!

 Kvin Snajder preuzeo Atlantu Izvor: Profimedia

Bogdan Bogdanović je dobio novog trenera! Kao što je i ranije najavljivano Kvin Snajder je preuzeo Hokse i probaće sa njima da izbori direktan plasman u plejof ove sezone. Nejt Mekmilan je svoj angažman u Atlanti počeo odlično, zamijenio je Lojda Pirsa i odveo je Hokse u finale Istoka, gdje je izgubio Milvokija, ali kasnije nije uspio da nastavi sa takvim rezultatima.

Ove sezone je tim koji predvođen Treom Jangon je igrao vrlo promjenljivo i nalazi se na ivici kvalifikacije za plejof, a zbog toga u tim stiže dokazani stručnjak. Osim NBA iskustva Snajder ima jednu sezonu u kojoj je bio pomoćnik Etoreu Mesini u CSKA iz Moskve, a u NBA je vodio Jutu od 2014. do 2022. godine. 

Ukupno ima 372 pobjede i 264 poraza u NBA, a dok je vodio Džezere uspio je čak šest puta da ih odvede u plejof i to uzastopno, nakon dvije sezone u kojima je ponovo izgradio ekipu oko Rudija Gobera i Donovana Mičela. Imao je i tu čast da 2021. godine vodi tim Zapadne konferencije na Ol-Staru. Nekoliko puta je bio nadomak nagrade za najboljeg trenera lige, pa je tako 2018. bio drugi, a 2021. treći u tom glasanju.

"Od našeg prvog razgovora bilo je jasno da Kvin ima sve karakteristike koje su nam potrebne za narednog trenera. On ima nevjerovatan košarkaški, ali i emocionalni IQ i dijelimo istu košarkašku filozofiju, gajimo jednako pošten odnos prema igračima i jednako nam je bitna pažnja za detalje. Vrl smo uzbuđeni što on dolazi", navodi se u saopštenju kluba. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC