• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gasol pričao o Brajantu i plakao pred svima! Lejkersi mu povukli dres, on se sjetio "Mambe"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pau Gasol nije mogao da suzdrži suze kada je vidio svoj dres pored Kobijevog!

 Pau Gasol plakao i pričao o Kobiju Brajantu Izvor: Profimedia

Los Anđeles Lejkersi su savladali Memfis 112:103 u meču u kome je Dža Morant odrađivao svoj prvi meč suspenzije nakon serije skandala koje je napravio. Entoni Dejvis je bio prvo ima utakmice sa 30 poena i 22 skoka, ali sve prisutne je najmanje zanimao taj meč. 

Pred početak ove utakmice Lejkersi su i zvanično povukli dres Pau Gasola iz upotrebe i on je postavljen odmah pored broja 24 Kobija Brajanta pod svodovima arene u Los Anđelesu! Viđeno je mnogo poznatih lica, pa su tako na povlačenje broja 16 stigli Fil Džekson, Mark Gasol, porodica Kobija Brajanta i porodica Bas koja godinama posjeduje Lejkerse, a tu je bio i Džimi Batler koji je sa Gasolom igrao u Čikago Bulsima. Sam Pau je zaplakao tokom ceremonije i održao je dirljiv govor.

"Hvala vam puno, nevjerovatan osećaj. Hvala svima koji su ovdje i hoću da vam kažem koliko mi ovo znači. Kada pogledam okolo srećan sam da vidim sve ove ljude ovdje i bila mi je čast da nosim ovaj dres, da igram za ovaj tim, da se borim za ovaj grad", počeo je Gasol, a onda je pomenuo Kobija Brajanta! "Ali ne mogu da nastavim, a da ne govorim o nekome koga ovdje ne vidim. O bratu koji me je podigao, inspirisao da budem bolji igrač i bolji čovjek uopšte. Toliko mi nedostaje, kao i svima nama. Volim ga i volio bih da je ovdje. Volim te, brate!", rekao je emotivni Gasol, a sa tribina su se čuli povici Kobijevog imena!

Istakao je da je njegov san bio da igra u NBA ligi, a da nije mogao ni da zamisli da je moguće da se desi ovakav momenat i da mu neki tim povuče dres. Zahvalio se porodici, saigračima, trenerima...

"Kao dječak u Španiji imao sam san, htio sam da postanem NBA igrač, ali ni za milion godina nisam mislio da može da osvane ovakav dan. Tolika je čast biti među svim tim nevjerovatnim ljudima u ovoj nevjerovatnoj franšizi. Ovo vam govori da se nikad ne pomirite sa svojim limitima, uvijek imajte "Mamba mentalitet". Djeluje da je juče bilo kada smo dobili Boston u toj sedmoj utakmici. Kakva noć, za pamćenje. Nikada to neću zaboraviti. Jedan sam od najsrećnijih ljudi na svijetu jer sam oženio jednu od najljepših žena na svijetu, volim te Ketrin. Hvala i mojim saigračima koji su mi pomogli i nadam se da shvatate da je dio tog dresa gore i vaš, jer to jeste tako", završio je Gasol. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC