• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KKI Vrbas spreman za Evrokup 1

Autor Haris Krhalić

Banjaluka će od 10. do 11. marta biti domaćin kvalifikacionog turnira Evrokup 1 za košarkaše u kolicima.

 kki vrbas, pres Izvor: Promo/KKI Vrbas

Sve je spremno za početak kvalifikacionog turnira "Evrokup 1" košarke u kolicima, potvrdio je Marinko Umičević, predsjednik Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ koji je domaćin ove sportske manifestacije.

Ovaj turnir se igra 10. i 11. marta igra u banjalučkom "Boriku", a uz Uz Banjalučane na takmičenju još učestvuju London Titans (Velika Britanija), Padova Milenium Basket (Italija), Keln 99 (Njemačka) i Zmaj Gradačac (BiH).

"Sve smo uradili na organizacionom planu i što se nas tiče turnir može da počne ovog trenutka. Želim ovom prilikom da se zahvalim predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku koji je pokrovitelj kvalifikacionog turnira, Gradu Banjaluka, te premijeru Radovanu Viškoviću koji nas je podržao sa 10 hiljada maraka. Veliko hvala i našim promoterima, proslavljenoj košarkašici Slađani Golić kao i našem dugogodišnjem prijatelju i velikom treneru Draganu Bajiću. Naravno hvala i vama novinarima koji redovno pratitet naše aktivnosti", izjavio je Marinko Umičević, predsjednik KKI "Vrbas".

Izvor: Promo/KKI Vrbas

Trofejni košarkaški stručnjak Dragan Bajić rado se prihvatio da bude promoter kvalifikacionog turnira "EuroCup 1" košarke u kolicima.

"Meni je uvijek zadovoljstvo da mogu da se odazovem pozivu mog prijatelja Marinka Umičevića i igrača KKI 'Vrbas'. Svima bih poželio dosta uspjeha na ovom takmičenju, a naravno našim šampionima da na kraju osvoje prvo mjesto", rekao je Dragan Bajić.

Prije četiri godina Slađana Golić bila je promoter zajedno sa proslavljenim košarkašom Zoranom Slavnićem.

Izvor: Promo/KKI Vrbas

"Drago mi je da smo ponovo zajedno i srećna sam što sam sada promoter sa sjajnim trenerom i čovjekom Draganom Bajićem. KKI „Vrbas“ je sjajna družina, predsjednik Marinko Umičević veliki čovjek koji se mnogo daje za ovaj klub. Družićemo se naredna dva dana i nadam se da ćemo se na kraju radovati prvom mjestu", izjavila je košarkaška kraljica Slađana Golić.

Kapiten Košarkaškog kluba invalida "Vrbas" Biljana Nedić naglasila je da su spremni za predstojeće okršaje.

"Jedva čekamo da počne takmičenje i atmosfera u ekipi je odlična. Dobro smo se spremili i vjerujem da ćemo slaviti na ovom kvalifikacionom turniru. Želim da se u ime ekipe zahvalim našem predsjedniku Marinku Umičeviću koji nam je sve obezbijedio sve što je bilo neophodno i mi ćemo to uzvratiti dobrim igrama i rezultatima", naglasila je Biljana Nedić.

Svjesni su u redovima Banjalučana da će imati teške rivale.

"Dobro smo ih skautirali, sve znamo o njima i nadamo se pobjedama", komentar je Vlade Švrake, sjajnog igrača KKI "Vrbas".

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC