• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Partizana "mame" NAJLUĐEG igrača Evrolige! "Zamisli 20.000 navijača i Žoca", oglasio se i Majk Džejms!

Autor Dragan Šutvić

Navijači Partizana bi rado vidjeli Majka Džejmsa u svojim redovima sljedeće sezone.

 da li će majk džejms u partizan  Izvor: MN PRESS

Nije nikakva tajna da u eri društvenih mreža navijači imaju lakši pristup sportistima i da često ulaze sa njima u komunikaciju, a neki od njih jednostavno uživaju u takvoj pažnji. Takvi su brojni američki košarkaši koji igraju u Evropi, a možda najdrastičniji primjer je Majk Džejms koji se "ne skida" sa Tvitera. Jedan od najboljih igrača Evrolige tako je prethodnih dana bio "zasut" porukama navijača Partizana, zbog čega je na kraju morao da se oglasi...

Brojni navijači Partizana su mu slali poruke da se priključi ekipi Željka Obradovića sljedeće sezone i da im pomogne da ponovo osvoje Evroligu, što je naravno i Džejms primijetio, ali za razliku od drugih košarkaša koji bi to ignorisali - morao je da im objasni kako stoje stvari.

"Poruka navijačima Partizana: ne igramo protiv Aprila, idite pišite nekome s kim igrate ove nedjelje...", napisao je uz "smijanje" Majk Džejms misleći naravno na okršaj Partizana i Monaka u Evroligi.

Zanimljivo, iako djeluje da mu je pažnja Grobara smetala, Majk Džejms je nastavio da se dopisuje sa navijačima Partizana koji bi ga rado vidjeli u svom timu, a i on bi njih kao stalne učesnike Evrolige. Pisali su mu da samo zamisli da igra pred 20.000 navijača kod Željka Obradovića i da mu pomogne da osvoji desetu Evroligu, na šta je zaključio da to trener "ne bi dovoljno cijenio".

Podsjetimo, Majk Džejms je jedan od najbolje plaćenih igrača Evrolige i blista u dresu Monaka ove sezone sa 16,8 poena, 3,5 skokova i 4,7 asistencija, ali ponekad "izludi" svog trenera Sašu Obradovića.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC