• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaš vikao na Sašu Obradovića!? Amerikanac ponovo napravio skandal u Evroligi!

Autor Dragan Šutvić

Majk Džejms vikao na tajm-autu Saše Obradovića

 košarkaš vikao na obradovića  Izvor: MN PRESS

Srpski stručnjak Saša Boradović sukobio se na utakmici svog Monaka sa najvećom zvijezdom ekipe, Majkom Džejmsom, Dok je Oradović pozvao tajm-aut i mirno sjedio sa tablom u krilu, ljutiti Amerikanac je vikao, tonom koji je stvorio krajnje neprijatnu situaciju. Djelovalo je kao da Džejms viče na Obradovića, koji je poznat kao strog i autoritativan trener, ali u tom slučaju ipak je bio neočekivano hladan i smiren.

"Barselona je zasluženo pobijedila. Zadovoljan sam kako smo se branili u drugom poluvremenu. Mislim da u ovom trenutku zavisimo od sebe. Ono što se desilo sa Majkom Džejmsom na kraju utakmice je unutrašnja stvar", rekao je Obradović poslije utakmice u kojoj je njegov Monako izgubio od Barselone 70:80. Džejms je završio meč sa 14 poena i odavno je stekao reputaciju igrača koga je teško trenirati. Između redova, Obradović je to rekao i nakon poraza od Partizana u Štark areni ove sezone (80:100).

Nakon što je Džejms u tom meču šutirao iz igre 2/12 i imao nekoliko ogromnih promašaja, novinari su pitali Obradovića da prokomentariše njegovu lošu partiju koju je trpio cijelo veče, ali Srbin se samo kiselo nasmijao. "Eh, kad bi znao...To su stvari koje svi znamo mi koji smo unutra, nisu lake neke stvari za prihvatiti, posebno sa trenerske strane i nešto moraš da prihvatiš da bi bio tu", rekao je Obradović u Štark areni.

Amerikanac i Srbin ovog puta imali su javnu razmiricu i vjerovatno će kao i mnoge slične stvari biti riješena unutar kluba, ali još jednom je pokazala Obradović sa Džejmsom u sastavu ipak nema potpunu kontrolu nad timom. Bar ne onako kako je navikao kroz trenersku karijeru i sigurno ne nad svim igračima.

Ipak, uprkos tome Monako i ove sezone čvrsto "gura" kroz evroligašku sezonu i trenutno je petoplasirani, sa skorom 15-10 i sa dvije pobjede više od Partizana, koji je šesti i koji je na čelu grupe od pet timova sa istim skorom. U njoj su i Baskonija, Makabi, Valensija i Žalgiris.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC