• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samo ću jedno da kažem - TO VEZE SA VEZOM NEMA! Obradović plakao na centru Pionira, pa poručio: Niste čuli moju priču!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Saša Obradović je govorio o suzama i dočeku navijača Crvene zvezde.

 Saša Obradović emotivan nakon meča sa Crvenom zvezdom Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je odigrala najbolji meč ove sezone i razbila je lidera Evrolige Monako u 19. kolu u hali "Aleksandar Nikolić". Zvezda je slavila 92:68, a šta god da je pokušavao Saša Obradović - koji je zaplakao po ulasku u halu zbog dočeka crveno-bijelih navijača - nije mijenjalo "krvnu sliku" njegove ekipe. Dobro je poznato da mu je dio navijača zamerio zbog toga što je tužio klub poslije odlaska u decembru 2020. godine, pa je bilo zvižduka po prvom povratku... Sada se sve promijenilo!

"Nije to pitanje za mene, za mene je uvijek sve bilo otvoreno. Niko nije čuo moju priču na kraju krajeva, ali sam iz ove familije, ponikao sam ovdje i svaki stepenik poznajem u Crvenoj zvezdi, kada sam osvajao sve sa Nešom Ilićem i drugima, ostao je veliki trud da bi ovaj tim doživio ovo što jeste. Sada je redovni evroligaš i najbolja ekipa posljednjih godina. Dosta mi je teško bilo, u jednom trenutku teško i za koncentraciju, ali hvala im na dočeku i poštovanju. Drago mi je da sam se na neki način vratio u familiju...", rekao je Saša Obradović koga su novinari pitali da "ispriča svoju priču".

"Ne možetre da čujete, preduga je priča, samo ću jednu stvar da tražim... Bonusi za kup, to veze sa vezom nema. Najvažnije od svega, svi ovdje u klubu znaju kakav sam čovjek prije svega, znaš i ti sam na kraju krajeva. Ja ne mogu da budem drugačiji", rekao je Obradović i osvrnuo se i na aplauze Grobara prošle nedjelje: "Nema srećnijeg čovjeka od mene zbog toga. Zamislite da mi iz Zvezde i Partizana aplaudiraju... To niko ne zna!"

Saša Obradović je poručio da je Zvezda odigrala nevjerovatnu utakmicu, kako kaže - najbolju ove sezone u Evroligi - dodavši da je njegova ekipa možda odigrala jednu od najgorih. "Nismo reagovali dobro na atmosferu u Pioniru, nismo bili dobri ni u jednom segmentu igre, kako ofanzivno tako i defanzivno, a to je doprinijelo da oni dobiju samopouzdanje. Petrušev je odigrao kao svjetska klasa, kao i Nedović... Mogu da zamislim kako će to da izgleda kada se vrati Kampaco, oni su u tom slučaju sigurno pretendenti za plej-of", rekao je trener Monaka i potom nahvalio Zvezdu:

"Ekipa ima glavu i rep, znaju šta hoće u svakom momentu, imaju veliki kvalitet. Drago mi je zbog malog Petruševa koji nije imao priliku prošle godine u Efesu, sada je pokazao da je u najbolja tri krila u Evropi. Pokazuje visok nivo košarke... Izgledalo je kao hajde Real, a ove ćemo da pobijedimo. Sve je to sportski, nama je mnogo značila pobjeda protiv Olimpijakosa, a sa ovim ćemo da živimo."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC