• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije istakle transparent zbog Antića! Makedonci ga vrijeđali zbog DUKSA Zvezde - "Ne vole te jer si naš..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Predsjednik KS Sjeverne Makedonije Pero Antić prethodnih dana bio je na meti navijača.

 Navijači Crvene zvezde podržali Peru Antića Izvor: MN PRESS

Navijači Crvene zvezde rasplakali su danas Sašu Obradovića uoči meča sa Monakom, dok su na poluvremenu meča Evrolige imali poruku za još jednog svog bivšeg člana. Skandirali su "Pero Antić" i okačili transparent u kome su pružili podršku svom nekadašnjem igraču koji je prethodnih dana bio na meti navijača iz Sjeverne Makedonije, odnosno medija iz svoje domovine, koji mu nisu oprostili što je obukao duks Crvene zvezde.

"Ne vole te zato što si naš, najbolji je osjećaj kad si Zvezdaš. Pero Antić!", piše na transparentu koji su navijači Zvezde razvili na tribinama hale "Aleksandar Nikolić" pred drugo poluvrijeme.

Antić je inače na jednoj rukometnoj utakmici nosio dres Crvene zvezde, zbog čega su dvije navijačke grupe iz Skoplja ("Komiti" i "Siti park bojsi") vrijeđale bivšeg košarkaša na društvenim mrežama. Ocijenili su da je taj njegov potez "dno" i da "makedonski hlejb jede, a da za Zvezdu navija".

Izvor: MODNO/Nemanja Stanojčić

"Sve što sam uradio za Makedoniju daje mi pravo da se obučem kako hoću. Predstavljao sam Makedoniju u najboljem svjetlu širom svijeta. Za mene je Makedonija jedna, zastava je jedna, a himna je jedna i to se nikada neće promijeniti. Zato nemam poruku za ove zlikovce, samo želim da im poželim srećnu Novu godinu, da su zdravi i da se malo opuste. Prestanite da budete negativni, jer ima mnogo važnijih stvari za komentarisanje, a ne ko šta nosi. Volim Makedoniju, to svi znaju", poručio je nakon ovih uvreda Pero Antić.

Podsjetimo, Pero Antić je prvo na Malom Kalemegdanu igrao od 2005. do 2007. godine, da bi nakon tri titule u Evroligi i "izleta" u NBA, upravo u Zvezdi okončao igračku karijeru 2018. godine. Trenutno je predsjednik Košarkaškog saveza Sjeverne Makedonije, odnosno na ovoj funkciji je od 2019.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Pero Srbendo....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC