• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrušev stigao u policiju! U pratnji advokata daje izjavu zbog napada Lesora

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Filip Petrušev je poslije današnjeg treninga Crvene zvezde uoči meča sa Barselonom dao izjavu u policiji povodom napada Matijasa Lesora na njega na "vječitom" derbiju.

 Filip Petrušev u policiji zbog napada Matijasa Lesora Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Filip Petrušev je u skladu sa najavama iz kluba došao danas na saslušanje u policiju povodom incidenta na "vječitom" derbiju. Po završetku utakmice, koju je Partizan dobio 92:81, Petruševa je dva puta u lice udario Matijas Lesor, nakon čega je nastala gužva na centru igrališta. Zbog toga su iz Crvene zvezde tražili od ABA lige da sankcioniše Lesora, a najavljeno je da se neće samo na tome završiti.

Zbog toga je Filip Petrušev danas u pratnji advokata dao izjavu u beogradskom MUP-u nakon čega će u policijske prostorije morati da dođe i Matijas Lesor kako bi se izjasnio o čitavom slučaju.

Pogledajte fotografije Filipa Petruševa po dolasku u Policijsku stanicu "29. novembar":

U međuvremenu Crvena zvezda je objavila još jedno saopštenje u kome je od ABA lige tražila da hitno reaguje i poštuje svoj disciplinski pravilnik i u skladu sa njim sankcioniše Matijasa Lesora.

"Postavljamo javno pitanje, da li će disciplinski sudija ABA Lige Hrvoje Vidan, imati hrabrosti da sa najteži mogući prekršaj izrekne i najveću propisanu kaznu? Konačno, kako ABA liga ne bi defintivno skliznula u neregularnost, bezvlašće i samovolju pojedinaca, u kojoj su dozvoljeni vrijeđanje, prijetnje, ucjene i primjena pravilnika (ali samo za neke klubove) od sportskog direktora ABA lige Milije Vojinovića zahtijevamo da sprovede hitnu istragu o utakmici 20. kola ABA lige koja je odigrana u Splitu, a koja je završena tako što je igrač sa pet ličnih grešaka igrao (i direktno uticao na) završnicu te utakmice. Kod ovakve, najteže greške, odnosno materijalne povrede pravila, zna se procedura, i KK Crvena zvezda Meridianbet zahtijeva da se ona poštuje i donese odluka po pravilniku lige! Ukoliko se to ne dogodi, smatraćemo ovu ligu i definitivno neregularnom, jer nakon svega gore navedenog, ovo bi zaista bila liga bez presedana u Evropi u kojoj je i to moguće", navodi se između ostalog u saopštenju Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC