• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duško Ivanović u JEDNOJ rečenici o Lesoru i Petruševu!

Autor Dragan Šutvić

Trener Crvene zvezde pred meč u Evroligi još jednom pomenuo incident sa meča ABA lige.

 ivanović o napadu lesora na petruševa  Izvor: Profimedia/Kolbert press/Ulrich Gamel

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se u veoma lošoj formi i teškoj situaciji u oba takmičenja koja trenutno igraju - porazi u Evroligi udaljili su ih od borbe za Top 8, a neuspjeh u "vječitom" derbiju i pored prednosti od čak 20 poena mogao bi da znači Partizanovu prednost u plej-ofu. Crveno-bijeli se uz to nalaze u ubitačnom ritmu, pa im slijedi gostovanje Barseloni, jednom od najboljih timova Evrope.

Na taj put trener Duško Ivanović neće moći da povede neke od važnih igrača za svoj tim - Branko Lazić povrijeđen je već dugo, Ognjen Dobrić je povredu zaradio tokom meča protiv Partizana, a znak pitanja stoji pored imena Nemanje Nedovića. Bez trojice srpskih košarkaša, koji su predviđeni za lidere u ovoj sezoni, biće još teže!

"Ja nemam komentar na to da gubimo utakmice na isti način, izgubili smo utakmice na dva potpuno različita načina. Nismo u dobroj situaciji, Dobrić ne može da putuje i to je problem, vidjećemo za Nedovića. Lazić je već dugo van stroja. Bilo koja utakmica Evrolige, naročito protiv ekipe kao Barselona, dovoljno je dobar motiv da se dobije utakmica", rekao je trener crveno-bijelih.

Duško Ivanović je nakon poraza od Partizana rekao da očekuje da Crvena zvezda do kraja sezone bude uspješnija od najvećeg protivnika u međusobnim mečevima, a u to su sigurni i njegovi igrači. "Jesam rekao igračima, oni isto vjeruju. Bilo koju utakmicu kad izgubiš, normalno je da je svima krivo, ali atmosfera je dobra", rekao je Ivanović i kratko pomenuo sukob Matijasa Lesora i Filipa Petruševa:

"Ne, sve će se to riješiti."

Podsećamo, Crvena zvezda je u jučerašnjem saopštenju najavila da će Matijas Lesor morati da ode u policiju i da izjavu, a danas je to uradio Filip Petrušev. Takođe, crveno-bijeli očekuju i reakciju lige koja bi trebalo da kazni francuskog centra. O tome je jutros govorio i nekadašnji reprezentativac Srbije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC