• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lesor je bio zaštićen kao bijeli medvjed! Srpski trener podigao TON: Evo, sad mogu da se kladim - NIKAD VIŠE ovakav meč!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vlade Đurović je bio vrlo oštar u komentaru utakmice i posebno se pozabavio Matijasom Lesorom, odnosno Lukom Vildozom sa druge strane.

 Vlada Đurovič komentarisao vječiti derbi i Matijasa Lesora Izvor: TV Arena sport/screenshot

Srpski košarkaški stručnjak Vlade Đurović iznenadio se što je trener Crvene zvezde Duško Ivanović "bio toliko miran" na konferenciji za medije poslije poraza od Partizana i "ništa nije prigovorio za sudije", stavivši u fokus veliki broj slobodnih bacanja koje je izveo Matijas Lesor (15/21). Đurović je gostujući na televiziji Arena Sport izjavio da je upravo Lesor "izvukao" ključni faul na Kampacu i time su počeli veliki problemi za Zvezdu.

"Jedan od odlučujućih razloga poraza je bio kada je Kampaco držao ruke uz tijelo, nije mogao da spriječi Lesora na ziceru, ali mu je sviran četvrti faul. Taj četvrti faul Kampaca je razlog što su izgubili (...) Bez Kampaca - Zvezda nije zvijezda", naglasio je Vlade Đurović i osvrnuo se još jednom na partiju snažnog centra iz Francuske.

"Lesor je bio zaštićen kao bijeli medvjed pa je šutirao toliko slobodnih bacanja to u životu neće ponoviti. Sad mogu da potpišem opkladu sa bilo kim da nikad više neće šutirati 20 slobodnih bacanja, to nema šanse, nije taj igrač, ali je to na ovoj utakmici je dobio", naglasio je košarkaški stručnjak koji je istakao i da nije zadovoljan partijom Luke Vildoze, posebno zbog nonšalancije krajem treće dionice kada mu je Jan Madar ukrao loptu i pogodio trojku.

"Vildoza je igrao malo komotno i izgubio je loptu na šest razlike na centru i Madar je dao trojku koja je sve promijenila. Umjesto da daju koš, primili su trojku... Madar i Egzum su takođe jak tandem zajedno, iako ih Obradović ne koristi često, a svi smo znali da je to kraj za Zvezdu. Takođe, Nedović i Dobrić nisu mogli da igraju, pa je Lazarević igrao skoro 30 minuta, a on nije igrač za toliko minuta. Zbog njega je Zvezda imala problem u napadu, dok su sa njim i Markovićem - koji su dobri defanzivni igrači - primili najviše poena u posljednjoj četvrtini, dok nisu pravili razliku u napadu. Veoma težak poraz za Zvezdu i slažem se da je slična utakmica sa Panatinaikosom, gdje je bila velika razlika za njih i izgubila je ubjedljivo. To je psihologija, a ne kvalitet", kazao je Đurović u komentaru utakmice i potom podvukao:

"Za Ivanovića je teško da sada vrati tim, ali dobro je ovo što je rekao da ima zajedno ima osjećaj sa igračima da mogu da ih dobiju i to prenosi njima pred plej-of. Iako je težak poraz, nije pokazao da je izgubio kontrolu nad ekipom."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC