• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LESOR UDARIO PETRUŠEVA, JAVIO SE BIVŠI IGRAČ ZVEZDE! "Zaslužujete Evroligu, ali ovo udaranje..."

Autor Haris Krhalić

Bivši košarkaš Crvene zvezde Endru Viznevski prokomentarisao je nesportski potez Matijasa Lesora poslije utakmice u Areni.

 Viznevski o Lesorovom udaranju Izvor: MN PRESS

Partizan je pobijedio Crvenu zvezdu poslije velikog preokreta (92:81) u derbiju 21. kola ABA lige, a u centru pažnje je iz više razloga bio Matijas Lesor. Snažni centar je bio najefikasniji pojedinac utakmice sa 27 poena, dok je na kraju susreta napravio i veliki incident kada je dva puta udario Filipa Petruševa na centru igrališta, nakon čega je otrčao na tribine kako bi pobedu proslavio sa navijačima crno-bijelih.

U njegovo ime izvinio se trener Željko Obradović, a snimak incidenta vrlo brzo je postao viralan na društvenim mrežama i van granica Srbije, tako da se na sve nadovezao i bivši košarkaš crveno-bijelih Endrju Viznevski.

Amerikanac je u sezoni 2004/05 nastupao za Crvenu zvezdu, i tada ostavio dobar utisak, vrlo dobro zna kako izgledaju "vječiti" derbiji, pa je poslije odgledanog snimka na kome se vidi da Lesor udara Petruševa imao i šta da kaže na ovu temu koja je tema polemike među navijačima od kasno sinoć.

"Ako ste igrali derbije, onda znate kakve su emocije u pitanju. Oba tima zaslužuju da igraju u Evroligi za ono što donose, ali nisam ljubitelj ovakvog udaranja! Znamo da je ova utakmica velika bitka i da je Zvezda 'eksplodirala' u Areni", napisao je Amerikanac.

Pogledajte još jednom snimak incidenta, kao i fotografije sa susreta koji je vjerovatno odredio osvajača prvog mjesta u ABA ligi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC