• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RASPAD SISTEMA U EFESU! Izgubili od Partizana, pa nastao HAOS - zvijezda tima udarila na Atamana

Autor Haris Krhalić

Ergin Ataman je izgledao pogubio konce u svlačionici Efesa.

 Šejn Šarkin o utakmici sa Partizanom Izvor: MN PRESS

Partizan je napravio ogroman korak ka četvrtfinalu Evrolige pošto je savladao prvaka "starog kontinenta" Efes na njihovom terenu. Moćnom poslednjom deonicom u kojoj su dali čak 34 poena, košarkaši Željka Obradovića slavili su 97:84 i tako su Efes gotovo sigurno ostavili bez šansi da se nađu u doigravanju što je upalilo "alarme" u Istanbulu, pa je nezadovoljstvo počelo da kulja na sve strane.

Bilo je mnogo povreda u Efesu i to bi moglo da posluži kao alibi turskom klubu, međutim evidentno je da "hemija" između Ergina Atamana i njegovih igrača nije na starom nivou, tako da je odmah poslije šokantnog poraza protiv Partizana na njega pred svima "udario" Šejn Šarkin.

Navijači su kritikovali Amerikanca, inače turskog reprezetantativca, zbog slabe partije protiv crno-bijelih, a onda je krenula "odbrana" koja je već sigurno stigla i do Atamana: "Ovo je bila najvažnija utakmica sezone i ja sam odigrao 22 minuta, a od toga u posljednja tri minuta nismo mogli da ih zaustavimo. Tako da začepi... Ne znam što nisam igrao, posvećen sam timu, želim da pobijedim, ali ovo me je skroz oduvalo".

Larkin je inače imao šestu najveću minutažu u svom timu i nije se proslavio sa devet poena, dva skoka i šest asistencije. Šutnuo je samo devet puta dok je bio na parketu i pogodio četiri dvojke, dok nije ubacio nijednu trojku.

Izvor: MN PRESS

"Da li sam ja tražio da igram 40 minuta? Ne. Rekao sam da se radi o timu. Ipak, frustriran sam što sam igrao samo 22 minuta u najvažnijoj utakmici godine. Ako neko ne želi da bude na parketu, to je problem, ali željeti da igraš? Ne mislim da je to problem. Uvijek ću biti sto odsto uz svoj tim i mislim da ne postoji problem što želim da igram, izmišljate", kazao je Šejn Larkin čiji je "plus-minus", odnosno rezultat Efesa dok je bio na parketu bio čak -13, ali bilo je i gorih.

"Jedan od mojih saigrača je imao -19, a igrao je 38 minuta. Dajte mi šansu da popravim tu statistiku jer hoću. Velike utakmice traže velike igrače", kazao je Larkin i rekao da ne vidi problem u tome što je poslije utakmice bio glasan na mrežama, a vjerovatno je potkačio Klajburna koji je imao "plus-minus" od čak -18.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC