• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ataman nakon Partizana završio u bolnici: Prvak Evrope se oglasio, turski trener ih neće voditi na sljedećem meču

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ergin Ataman ima zdravstvene probleme koji će ga skloniti sa klupe na neko vrijeme.

 Ergin Ataman u bolnici Izvor: MN PRESS

Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman je zbog upale pluća završio u bolnici nakon meča sa Partizanom u Evroligi! On je prema navodima turskog kluba u mečevima sa Real Madridom i crno-bijelima osjećao simptome bolesti, a sada je hospitalizovan i neće voditi ekipu na meču turskog prvenstva sa Bujučekmečeom, a vjerovatno ga neće biti ni na meču Evrolige sa Albom

U zvaničnom saopštenju Efes je pojasnio kakvo je Atamanovo stanje, šta mu se dešavalo na mečevima sa Real Madridom i Partizanom i kada će on biti spreman da opet vodi ekipu. 

"Naš glavni trener Ergin Ataman je početkom nedjelje zaražen infekcijom respiratornog trakta. Uzeo je lijekove i zbog teškog tempa naših mečeva morao je da vodi tim na mečevima sa Partizanom i Real Madridom. Nakon kontrole u nedjelju 17. marta zbog pogoršanja simptoma dijagnostifikovana mu je upala pluća i primljen je na bolniko liječenje. Zbog svega toga on neće voditi meč sa Bujučemčeleom u Superligi. Njegovo liječenje polako napreduje i naredna kontrola je zakazana za 21. mart kada će biti pregledan od strane profesora Hande Iktimura i biće odlučeno da li će voditi meč našeg tima sa Albom iz Berlina 23. marta. Želimo našem treneru brz oporavak", navodi se u saopštenju Efesa. 

Efes je u teškoj situaciji u Evroligi nakon poraza od Partizana i glasina da odnosi između glavnih zvijezda tima i Ergina Atamana nisu na najboljem nivou. Trenutno aktuelni prvak Evrope zauzima 11. mjesto na tabeli sa 14 pobeda i 15 poraza, dok Baskonija koja je na osmoj poziciji koja vodi u doigravanje ima pobjedu više. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC