• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofa Dalasa - otkad je stigao Kajri sve je krenulo nizbrdo: Luka blistao, ali ga Kari ugasio, Mavsi na ivici!

Autor Dragan Šutvić

Dalas Maveriksi izgleda nisu pogodili kada su se kockali i dali mnogo da bi dobili Kajrija Irvinga.

 golden stejt pobijedio dalas  Izvor: Profimedia

Luka Dončić se vratio, ali sada u timu nije bilo Kajrija Irvinga i Dalas je izgubio derbi meč sa Golden Stejtom! Na kraju je bilo 127:125 za aktuelne šampione što je samo potvrdilo veliku krizu Maveriksa koji su pali na deveto mjesto Zapada i sada im prijeti ispadanje iz plejofa! Do dovođenja Kajrija Irvinga su figurirali i za osvajanje drugog mjesta, a sada se bore za goli život! 

Sada je Slovenac ubacio 30 poena, imao je čak 17 asistencija i 7 skokova, ali to nije bilo dovoljno, Hardi ga je pratio sa 27 poena, Vud je imao 19, ali na kraju je najmanjom razlikom tim Voriorsa pobijedio. Ne blista ni Golden Stejt i oni se bore za mjesto koje direktno vodi u plejof, a ova pobjeda bi mogla da im bude ključna za ostvarenje tog cilja. Džonatan Kuminga je sa 22 poena bio najefikasniji, a najbolji na terenu bio je Stef Kari sa 20 poena i 13 asistencija. 

Bogdan Bogdanović je bio solidan u meču Atlante sa Minesotom, ali to nije bilo dovoljno, Timbervulvsi su dobili Hokse 125:124 i nanijeli im veliki poraz u borbi za mjesto u plejofu. Naz Rid koji igra košarku života je opet bio sjajan sa 26 poena, Džejden Mekdanijels je imao 25, a Karl-Entoni Tauns 22. Kod Atlante je Tre Jang imao 29 poena i 8 asistencija, a Bogdanović je ubacio 11 poena uz 3 skoka i 2 asistencije. 

Majami je dobo Njujork 127:120 nakon 35 poena i 9 asistencija Džimija Batlera, a ponovo bez Nikole Jovića u timu, dok je Indijana pobijedila Toronto u gostima 118:114. Filadelfija je odmarala Džoela Embida koji je odigrao samo 20 minuta, ali opet je uspjela da pobijedi Čikago 116:91. Na terenu nije bilo ni Bobana Marjanovića koji je sa klupe gledao poraz Hjustona od Memfisa 130:125, a poraz je režirao Džeren Džesonsa 37 poena i 10 skokova. Milvoki je uz dabl-dabl Janisa Adetokumba od 31 poena i 14 skokova pobijedio San Antonio 130:94, a Portland je poslije serije poraza savladao Jutu 127:115 iako je nevjerovatni Lauri Markanen ubacio 40 poena. Na kraju su Los Anđeles Lejkersi produbili krizu Finiksa i dobili ih 122:111.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC