• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOKIĆEVI NAVIJAČI PROZIVALI EMBIDA, NOSILI OVAJ PLAKAT! "Traži se nestala osoba, ima NULA MVP nagrada" (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Genijalna ideja poslije odluke Džoela Embida da "presjedi" utakmicu protiv Nikole Jokića, direktnog konkurenta za MVP priznanje.

 Navijači Denvera prozivali Embida Izvor: YouTube/ESPN/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić je prethodne noći "uništio" Filadelfiju i vodio je svoj tim do važne pobjede 116:111, a interesantno je da se na tom susretu nije pojavio Džoel Embid. Zvanično, Embid ima bol u listu desne noge i zbog toga nije mogao da izađe na megdan Jokiću, sve nakon prozivki o "nabijanju statistike" i otvorenoj MVP kandidaturi koja bi trebalo da se ugasi nakon što nije makar stisnuo zube i kao pravi vođa predvodio svoj tim.

To je već četvrta godina zaredom da se Embid iz nekog razloga nije pojavio u Denveru i sada već postaje simptomatično da izbjegava duele sa Jokićem pred njegovim navijačima, a pošto se nekoliko sati pred utakmicu pročulo da "samoprozvani MVP" ne dolazi, najmlađi su odlučili da ga "peckaju".

Kako pišu reporteri koji prate Denver, svuda oko dvorane bili su plakati na kojima se "traži nestala osoba Džoel Embid". Navodno ih je napravila grupa 12-godišnjaka koja obožava Nikolu Jokića i smatra da je nepravedno što se prethodnih dana pričalo o tome da je srpski as ostao bez MVP nagrade nauštrb Džoela Embida, pa su "pecnuli" zvijezdu Filadelfije koja se nije pojavila u ključnoj utakmici, ma dvoboju za prestižno priznanje.

Na plakatu opisuju Embida kao visoku osobu bez MVP nagrada ili izbora u startere na Ol-staru, uz dodatak da je posljednji put viđen 2019. godine u Denveru. A sljedeći put neka razmisli da li će se pojaviti...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC