• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GAŽENJE U EVROLIGI - OVO ODGOVARA ZVEZDI I PARTIZANU: Pukla "stotka", da Željko ne brine o Virtusu!

Autor Dragan Šutvić

Još jedan tim manje u trci za Partizanom, još jedan tim koga Crvena zvezda može da prestigne. "Vječitima" ovo odgovara, a Makabi juri mjesto u samom vrhu!

 makabi pobijedio virtus  Izvor: MN PRESS

Makabi je u Tel Avivu razbio Virtus 111:80 i tako je praktično došao do mjesta u plej-ofu Evrolige! Sada na tri kola do kraja Makabi ima 18 pobjeda, tri više od Žalgirisa i Baskonije koji drže osmo i deveto mjesto i samo ih matematika drži van doigravanja. Njihova ubjedljiva pobjeda je dobra vijest i za srpske klubove.

Partizan koji u "Beogradskoj areni" dočekuje Barselonu je na 17 pobeda i sada je na tri kola prije kraja bezbjedan, Virtus više ne može da ih stigne, pa tako ostaje samo pet timova "ispod crte" koji jure crno-bijele, ali svi imaju jako male šanse da ih stignu.

Crvena zvezda sa druge strane, nema više nikakve šanse da stigne Makabi, ali poraz Virtusa znači da bi tim Duška Ivanovića pobjedom nad Valensijom mogao da prestigne ekipu iz Bolonje. Sa 13 pobjeda crveno-bijeli su na dvije pobjede zaostatka od osmog mjesta, a imaju da odigraju još četiri utakmice do kraja regularnog dijela sezone.

Jasno je da ih još teorija drži u igri, čak i da pobijede sve mečeve do kraja regularnog dijela sezone mnogo toga mora da se poklopi da bi Zvezda otišla u Top 8, ali dok god postoji šansa "Pionir" će biti pun i navijači će se nadati. 

Što se tiče same utakmice, Makabi je tokom cijele utakmice dominirao i ni u jednom momentu nije bilo postavljano pitanje pobjednika. Prvu četvrtinu domaći tim je dobio sa 15 poena razlike, drugu sa 14 i nakon rutinski odrađennog drugog poluvremena u kome je Oded Kataš odmarao svoje najbolje igrače prednost je dodatno porasla. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC