• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Partizan - Real uživo prenos livestream Evroliga
 Partizan - Real uživo prenos livestream Evroliga

PARTIZAN UNIŠTIO REAL MADRID! "Kraljevski klub" rastavljen na komade u Areni - za ovu moć mjera je Fajnal-for Evrolige!

Crno-bijeli su napravili još jedan ogroman korak ka završnici!

 Partizan - Real uživo prenos livestream Evroliga Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Partizan je stidljivo počeo meč u Beogradu, ali je tim Željka Obradovića još jednom ozbiljnom evroligaškom timu pokazao kakva su mašina kada uđu u seriju! Crno-bijeli su španskog velikana rutinski savladali u Beogradu (104:90) i tako napravili još jedan ogroman korak ka četvrtfinalu Evrolige - sada samo teorija može da ih odvoji od Top8!

Real je bio bolji u prvoj dionici, ali nakon toga je Partizan uspio da uspostavi ritam koji je želi. Tokom druge dionice su se potpuno vratili u meč, a u trećoj uglavnom preko Dantea Egzuma odbijali svaki napad španskog kluba. Kada su se u završnici pojavili Alen Smailagić i Džejms Naneli, uz prepoznatljive lidere u vidu Kevina Pantera i Matijasa Lesora, ekipa Ćusa Matea nije imala šta da traži na jednom od najtežih gostovanja.

Crno-bijeli su na ovom duelu sjajno rasporedili poene - Lesor i Panter postigli su po 16 poena, Egzum je meč završio sa 15, Naneli je postigao 14, a dvocifreni su bili Smailagić sa 11 i Papapetru sa 10. U poraženom timu su se isticali Džanan Musa (22 poena), Gabrijel Del i Mario Hezonja (po 17), ali to nije bilo dovoljno... Partizan je srušio jedan od najboljih evropskih timova!

22:40

TABELA!

Ovakvo je sada stanje u Evroligi!

22:32

KRAJ MEČA - 104:90!

Košarkaši Partizana savladali su Real Madrid u Beogradu i tako napravili još jedan odgroman korak ka Top8 fazi i doigravanju u nastavku sezone! Pogledajte detalje meča: 

22:27

STOTKA!

Na tačno tri minuta do kraja meča u Beogradu, Partizan je ubacio 100. poen. matijas Lesor je oba puta bio precizan sa linije penala i razliku je vratio na 20 poena - 100:80!

22:20

TAJM-AUT!

Nema nikakvu ideju šta dalje da radi trener Real Madrida. Muči ga Alen Smailagić koji se pojavio kao iks faktor u finišu susreta, a Džejms Naneli je zakucavanjem u kontri još jednom zapalio halu na novom Beogradu. Ubedljiva prednost na strani Partizana - 94:76!

22:17

35. minut - Smailagić!

Pogađa trojku centar Partizana i donosi 89:76. Ostalo je još manje od šest minuta do kraja meča, a Real Madrid ne deluje kao tim koji može da se vrati. Posebno kada Valter Tavares napravi faul u napadu, pa dobije tehničku i završi meč mnogo ranije nego što se Ćus Mateo nadao.

22:10

TAJM-AUT REALA!

Trojka Zeka Ledeja za 84:72 može da bude i ključni momenat ovog meča. Mateo traži tajm-aut ali je pitanje da li njegova ekipa za manje od devet minuta može da istopi Partizanovu prednost!

22:09

31. minut - Bacanja za Anđušića!

Pokušao je Serhio Rodrigez da seče kontru Partizana, a na kraju je napravio problem svom timu. Sudije su zaključile da je faul bio pri šutu, pa je Danilo anđušić imao priliku da sa tri pođena slobodna bacanja donese 81:72 u korist Partizana!

22:04

KRAJ TREĆE ČETVRTINE - 78:72!

Treći period utakmice završen je slobodnim bacanjima Džanana Muse, koji je pogodio sva tri puta nakon faula Matijasa Lesora. Pred poslednjih deset minuta meča crno-beli imaju šest poena prednosti!

22:00

Dante!

21:56

18. minut - Mario Hezonja!

Smanjuje hrvatski košarkaš na 70:64. Mnogo bolje Hezonja igra u trećoj deonici. Nakon dve loše četvrtine pronašao je svoj ritam i u ovoj deonici ubacio tri trojke protiv Partizana. 

Izvor: MN Pres
21:51

16. minut - Danteov pakao za Real!

Stigao je iz Barselone, a očigledno nije završio sa Realom sve što je imao. Australijski košarkaš u redovima Partizana pogađa trojku preko ruke, a zatim postiže još dva poena u kontru i vraća dvocifrenu prednost na stranu domaćeg tima i to u ključnim trencuima meča - kada se ceo tim mučio.

Na sličan način je Dante Egzum rešio meč protiv Olimpijamosa, kada je krajem treće deonice baš njegova trojka presekla grčki tim. Sada je sa pet uzastopnih poena razliku sa šest uvećao na 11 poena i možda doneo Partizanu krucijalnu prednost.

21:46

25. minut - Jednocifrena razlika!

Gabrijel Dek pogađa oba slobodna bacanja i sada Partizan ima "samo" devet poena prednosti - 59:50!

21:40

21. minut - IDE TROJKA!

Matijas Lesor je ukrao "živu" loptu Džananu Musi, a Aleksa Avramović je trojkom za 52:38 nagradio trud saigrača. Partizan ima maksimalnih 14 poena prednosti.

21:35

Najbolji potez meča!

Već u ranoj fazi susreta Alen Smailagić je zbunio kompletnu odbranu gostujućeg tima i zatim lako postigao poene za Partizan. Pogledajte njegovu majstoriju: 

21:30

Statistika!

Džejms Naneli je jedini igrač sa dvocifrenim učinkom nakon prve dve deonice, on je postigao deset poena i za sada nema promašaj - 3/3 za dva i 4/4 sa linije penala. Takođe, Naneli se istakao zakucavanjem koje je nateralo navijače u Areni da skoče sa svojih mesta i još glasnije podrže Partizan.

Kevin Panter i Dante Egzum prate ga sa po osam poena, dok je Matijas Lesor dodao šest. U gostujućem timu su najbolji Adam Hanga i Džanan Musa sa po osam poena. Pogledajte kucanje Džejmsa Nanelija: 

21:25

Realove muke u Areni!

Tokom poslednjih četiri i po minuta druge četvrtine španski tim nije postizao poene i igre. Adam Hanga i Džanan Musa pogodili su četiri slobodna bacanja u tom periodu, a crno-beli su stekli ogromnu prednost. Partizan je drugi period završio serijom 14:4, dok je Real Madrid promašio svaki od svojih šest šuteva.

21:23

POLUVRIJEME - 49:38!

Veliku prednost stekao je Partizan u poslednjim minutima druge deonice, a Mario Hezonja častio je domaći tim u poslednjem napadu. Prvo je promašio zicer, zatim i jedan težak šut nakon što je uhvatio odbitak - crno-beli zbog toga imaju dvocifrenu prednost!

21:20

19. minut - Partizan lomi!

Matijas Lesor zakucava, crno-beli se brane, pa je prilika za dvocifrenu prednost! Nju odmah u prvom napadu koristi Džejms Naneli, a zatim Kevin Panter nastavlja seriju i srpski prednstavnik ima 49:36 u finišu druge deonice!

21:16

18. minut - Serija Partizana!

Razigrao se kapiten Kevin Panter, a igrači Reala za sada nemaju rešenje. Karakteristični šutevi sa kapice reketa su počeli da ulaze, Partizan povećava prednost (39:34), a Mateo mora da zatraži odmor kako bi konsolidovao redove. Nakon pauze će dva bacanja zbog glupog faula Rodrigeza imati Džejms Naneli. 

Izvor: MN PRESS
21:09

16. minut - Čelendž!

Partizan diktira tempo na početku druge četvrtine i trenutno vodi (35:31), a Mateo na sve načine pokušava da prekine seriju crno-belih. Malopre je dobio tehničku, sada traži čelendž da proveri da li je bio nesportski faul nad Gabrijelom Dekom.

21:00

TEHNIČKA!

Trener Real Madrida Ćus Mateo dobija tehničku grešku zbog prigovora u 13. minutu utakmice.

20:57

11. minut - Trojka!

Dek je namučio Nanelija, a na drugoj strani je Dante Egzum pogodio trojku preko Poarjea, pa crno-beli imaju samo poen zaostatka - 25:24!

20:54

KRAJ PRVE ČETVRTINE - 21:23!

Madridski Real vodi u Beogradu nakon veoma uzbudljivih deset minuta košarke. Partizan je u jednom trenutku imao priliku da stigne do prednosti, ali Lesor nije iskoristio dodatno slobodno bacanje, nakon čega se španski tim ponovo odlepio.

Kod gostiju Hanga i Musa imaju po šest poena, dok je Tavares dodao pet, a u domaćem timu najviše se istakao Smailagić sa pet poena. njega prate Papapetru, Lesor i Trifunović sa po četiri poena.

20:50

9. minut - Neriješeno!

Imao je priliku Matijas Lesor da sa linije penala donese prednost Partizanu, ali nije uspeo u tome. Pred poslednji minut je 21:21.

20:42

Atmosfera na početku!

Pogledajte kako je izgledala Arena pred meč Partizana i Reala: 

20:41

6. minut - Smailagić pored Tavaresa!

Iako je sama pojava Valtera Tavaresa u reketu često dovoljna da protivnički centri ne žele loptu, Alen Smailagić se za sada prilično dobro nosi sa Realovim najvišim igračem. Postigao je pet poena u uvodnooj fazi meča i tako crno-belima dao novu napadačku dimenziju. Ipak, Real vodi i Željko Obradović mora da traži tajm-aut - rezultat je 15:11 u korist Španaca.

20:35

3. minut - Trojka Trifunovića!

Isticao je napad Partizana, ali je Uroš trifunović sa osam metara pogodio za tri poena! Mladi košarkaš Partizana ima već četiri poena i najzaslužniji je za prednost crno-belih. Trenutno je 6:3!

20:30

Počinjemo!

Partizan: Avramović, Trifunović, Papapetru, Ledej, Smailagić

Real Madrid: Abalde, Musa, Hanga, Hezonja, Tavares

Željko Obradović može da računa još i na Vukčevića, Pantera, Egzuma, Nanelija, Lesora, Anđušića i Madara, dok Ćus Mateo na raspolaganju ima Kozera, Fernandeza, Rodrigeza, Deka, Poarjea, Kornelija i Ndiaja.

20:25

Izjava Novice Veličkovića!

Poslušajte šta je legendarni kapiten Partizana Novica Veličković rekao nakon meča bivših igrača dva evropska velikana.

Izvor: MN PRESS
20:20

Partizanov raspored!

Nakon utakmice protiv Real Madrida, crno-belima ostaju još dve runde u Evroligi. U narednom kolu Partizan gostuje Monaku koji je već obezbedio plej-of i bori se za što bolju poziciju pred doigravanje, a u poslednjoj rundi će Beograd posetiti Panatinaikos koji je već veoma dugo bez ikakvih šansi da se uključi u borbu za plej-of.

20:10

Deseta runda!

Ovako je jesenas bilo u Madridu: 

Meč iz prvog dela sezone 2022/23.
Izvor: Youtube/Euroleague Basketball

19:55

Revijalni meč!

Pogledajte kako je izgledao meč Partizanovih i Realovih legendi, odigran nešto ranije na istom mestu na kojem će biti igran derbi meč 32. kola Evrolige.

19:40

Prvi meč u sezoni!

Košarkaši Real Madrida dočekali su Partizan krajem novembra 2022. godine i u prvom delu tekuće sezone zabeležili pboedu (105:97) protiv crno-belih. Serhio Ljulj je bio najbolji u pobedničkom timu sa 20 poena, dok je na drugoj strani isto toliko ubacio Zek Ledej, koji je imao po šest skokova i asistencija. Bila je to jedna od najboljih partija Amerikanca u redovima Partizana, ali nije bilo dovoljno za trijumf.

19:25

Vijest za navijače Partizana!

Naredni meč u ABA ligi crno-beli će igrati u Železniku protiv FMP-a, a karte neće biti puštene u slobodnu prodaju za taj susret.

19:10

TABELA!

Ovakvo je stanje u Evroligi!

18:55

Željkova očekivanja!

Meč protiv Real Madrida najavio je trener Željko Obradović. "Četvrta utakmica u sedam dana. Sigurno nije lako, ali tako je kako je. Znali smo taj raspored, da će biti veoma teško. Išli smo iz utakmice u utakmicu, imali smo dva dana, juče trenirali u nešto lakšem ritmu, a danas smo pokušali da odradimo trening kakav inače radimo pred utakmicu. Još juče smo krenuli da pričamo o Real Madridu, timu koji je u toj poziciji kojoj jeste. Pričati o Real Madridu i svemo onome šta on predstavlja u evropskoj košarci, i šta je ove godine sa ovim rosterom, mislim da nema potrebe. Čeka nas teška utakmica i još jedna prilika da damo sve od sebe i da vidimo da li možemo da odigrmo neke minute bolje nego na prethodnoj utakmici protiv Barselone", istakao je dan pred meč trener crno-belih.

18:40

E, sada ono glavno!

Nakon što su legende Partizana i Reala odigrale meč (65:64), možemo da se okrenemo utakmici 32. kola Evrolige. Biće to fantastičan okršaj jer oba tima žele da stignu do veoma važne pobede pred doigravanje. Meč u Areni počinje u 20:30, očekuje se da ponovo "padne" rekord Evrolige po broju navijača, a tekstualni prenos pratite uz MONDO.

18:34

KRAJ MEČA - 65:64!

Slobodna bacanja Aleksandra Rašića na manje od pet sekundi do kraja meča doneli su Partizanu prednost od četiri poena razlike, pa ni trojka u poslednjim sekundama nije uticala na njihovu pobedu. Upravo je Rašić bio najbolji pojedinac meča sa 20 postignutih poena, ali je mnogo bitnije od rezultata bilo da navijači posle nekoliko godina ponovo vide košarkaške majstore na delu! Pogledajte detalje:

18:15

Partizan - Real 45:46!

Pred poslednjih sedam minuta meča španski tim ima poen prednosti u revijalnom meču.

17:57

POLUVRIJEME - 33:36!

Partizan se rezultatski vratio u meč i malo umorio, pa je njihova prednost sa sredine druge deonice istopljena do poluvremena. Na malo dužu pauzu, prikladnu veteranima, Real odlazi sa tri poena prednosti. Pogledajte kako izgleda meč legendi u Areni:

17:51

Kakva serija Partizana!

Trojke Novice Veličkovića i Aleksandra Rašića, pa minijature Saše Pavlovića i crno-beli imaju prednost sredinom druge četvrtine. Bili su u "debelom" zaostatku posle prvih sedam minuta igre, ali na polovini druge deonice vode 32:29!

17:44

Partizan - Real 14:23!

Gosti iz Madrida su se mnogo bolje snašli na ovom meču koji im remeti penzionerske dane. Felipe Rejes je pokazao da je do skoro igrao protiv najboljih timova u Evropi i za sada je centralna figura revijalne utakmice u legendi Partizana i Reala.

17:30

Revijalni meč je počeo!

Nekadašnji asovi Partizana i Real Madrida će odigrati prijateljski susret kao uvertiru, a mi ćemo vas povremeno obaveštavati o najboljim detaljima sa meča koji će trajati četiri puta po sedam minuta.

17:20

Legende ponovo na terenu!

Biće veoma zanimljivo videti kako će se na košarkaškom parketu, nekoliko godina nakon odlaska u penziju, snaći velika imena poput Milenka Tepića, Vuleta Avdalovića, Veselina Petrovića, Aleksandra Pavlovića, Novice Veličkovića, Dejana Tomaševića, Ratka Varda,...

17:05

Madriđani uživaju!

Pogledajte kako su se nekadašnji košarkaši Real Madrida proveli u šetnji Beogradom pred revajni meč protiv bivših igrača Partizana: 

16:55

Meč legendi!

Pre nego što prvotimci Partizana i Reala izađu na parket u okviru 32. kola Evrolige, nekadašnji asovi ova dva tima odmeriće snage u revijalnom susretu. Ta utakmica počinje u 17:30, a zvanični spiker biće Ljuba Perić koji je posle 46 godina napustio posao spikera na stadionu u Humskoj, iako je želeo da ga obavlja besplatno. Pogledajte najavu tog susreta, a na posteru su i imena igrača koji će ponovo pokazati svoje majstorstvo:

16:50

Najava meča!

Pročitajte najavu utakmice 32. kola Evrolige, u kojem će Partizan odmeriti snage sa madridskim Realom. Postoje šanse da beogradski tim već večeras ostvari plasman u četvrtfinale, ali za to moraju da ispune i neki uslovi pored njihove pobede pred prepunom Arenom.

16:40

Dobro veče!

Košarkaši Partizana od 20:30 igraju protiv madridskog Reala i već večeras imaju priliku da sebi obezbede mesto među osam najboljih timova Evrope. A tamo... Pa, sve je moguće, Željko Obradović uglavnom ne ispada u četvrfinalu!

UKRATKO

  • Partizan - Real 104:90
  • Top8 gotovo siguran
  • Čekaju se drugi rezultati
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije