• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uvijek kažem, protiv Partizana nemamo šta da izgubimo! "Panteri" hoće senzaciju u ABA, javio se i novi Amerikanac!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

FMP ide na najteže gostovanje, ali tu nema pritiska!

 FMP igra protiv Partizana u ABA ligi Izvor: MN PRESS

FMP je obezbijedio plasman u plej-of ABA lige, a do kraja sezone će se sa Megom boriti za peto mjesto na tabeli. Prvi naredni rival je i najteži, a to je prvoplasirana ekipa na tabeli, tim Partizana. U ponedjeljak od 20 časova će u "Areni" probati da naprave senzaciju, a ovakav rival uvijek skida pritisak sa leđa "pantera". Kako kaže trener Nenad Stefanović, njegov tim ovdje nema šta da izgubi. 

"Kao što uvijek kažem i mojim igračima, očekuje nas zaista laka utakmica u kojoj nemamo apsolutno ništa da izgubimo. Igramo protiv ekipe koja igra jednu zaista odličnu košarku ne samo na nivou ABA lige, nego i Evrope. Ako sve bude kako treba, a vjerujem da će biti, igraće i Top 8 Evrolige. Vidi se velika razlika u ovogodišnjim i prošlogodišnjim igrama, zna se čiji je to pečat i tu nema mnogo šta da se priča. Mi da bismo napredovali, moramo da igramo sa najboljima, ove utakmice tako i doživljavamo. Želimo da se prikažemo u što boljem svjetlu, apsolutno da budemo rasterećeni, da damo sve što imamo u ovom momentu. Želimo da vidimo gdje smo u odnosu na jedan takav tim, nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo i stručni štab, kao i svi igrači – radujemo se utakmici sa Partizanom", istakao je Stefanović.

Novi prvotimac FMP-a i doskorašnji košarkaš Metalca iz Valjeva Čarls Mening nije imao do sada prilike da igra sa ovakvim rivalima i oduševljeno prihvata ovakav izazov. 

"Partizan je odličan tim, jedan od najboljih na ovim prostorima. Biće to pravi test za nas kao tim i svakog pojedinačno. Uzbuđeni smo što ćemo imati priliku da se odmjerimo sa njima. Moramo da budemo fokusirani, igramo našu igru i vodimo računa o detaljima da bismo bili konkurentni. Potrebno je da budemo agresivni u odbrani i pokušamo da ih limitiramo jer oni zaista imaju mnogo napadačkih kvaliteta. Takođe, izgubljene lopte moramo da svedemo na minimum i slijedimo plan koji nam je stručni štab pripremio. Želimo da se držimo svojih principa koji nas odlikuju i da odigramo najbolje moguće u narednoj utakmici", rekao je Mening. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC