• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan uništio Bulse - on je gazda u Atlanti: Sipao trojke i vodio do pobjede, pravo u plej-of!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović odigrao je jednu od najboljih utakmica u ovoj NBA sezoni.

 Odlična partija Bogdana Bogdanovića protiv Čikaga Izvor: Profimedia/Shaina Benhiyoun/SPP

Bogdan Bogdanović i Atlanta rutinski su savladali Čikago Bulse 123:105 i poslije fantastične partije srpskog beka sada su odmakli "bikovima" i obezbijedili makar deveto mjesto na Istoku. Bogdanović je bio ubjedljivo najbolji igrač meča sa 26 poena, pet asistencija i četiri skoka! Pogodio je pet trojki iz deset pokušaja, ubacio sva tri slobodna bacanja. Bez Trea Janga u ekipi preuzeo je dirigentsku palicu, a asistirao mu je Sadik Bek sa 18 poena.

Kod Čikaga Zek Lavin je imao 26 poena uz šest skokova, Demar Derouzan je dodao 21 poena, a Nikola Vučević je po običaju imao dabl-dabl učinak sa 19 poena i deset skokova uz tri asistencije. Na teren je izašao i Marko Simonović i za dva minuta je upisao dva poena.

U ostalim mečevima Majami je opet bio bez Nikole Jovića i pobijedili su 118:105 u duelu sa Detroitom, dok je Toronto savladao Šarlot 120:100 i ovjerio plasman u plej-in. Milvoki je uz 28 poena, 11 skokova i deset asistencija Janisa Adetokunba razbio Vašington 140:128, a Minesota je bila bolja od Bruklina 107:102.

Memfis je potvrdio drugo mjesto na tabeli Zapada pobjedom nad Portlandom 119:109. Sakramento je nastavio da niže pobjede i savladali su Nju Orleans Pelikanse 121:103, dok su Lejkersi uhvatili formu u najboljem momentu! Sada su poslije produžetka bili boji od Jute 135:133 i trenutno drže mjesto koje direktno vodi u plej-of! Tim koji je bio na pragu ispadanja iz doigravanja sada se sa Golden Stejtom i Klipersima za dva mjesta koja direktno vode u plej-of!

Golden Stejt je to mjesto zadržao pobjedom nad Oklahomom 136:125 u meču u kome je Stef Kari dao 34 poena, a Džordan Pul 30, dok kod Tandera i dalje nema povrijeđenog Alekseja Pokuševskog. U posljednjem meču dana Finiks Sansi su lako dobili San Antonio 115:94.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC