• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan sipao trojke, samo tako Atlanta može u plejofu: Sjajno šutersko veče i pobjeda

Autor Haris Krhalić

Bogdan Bogdanović odlično igra otkako je potpisao novi ugovor i Atlanta sada zna da je napravila pravi potez!

 Bogdan Bogdanović sjajan u meču protiv Detroita Izvor: Profimedia

Bogdan Bogdanović je podesio nišanske sprave, ubacio je četiri trojke i njegova Atlanta je još jednom pobjedom nastavila da bude sve bliže mjestu u plejofu. Savladali su Hoksi Detroit 129:107 bez problema i sada se nalaze na osmom mjestu Istoka. 

Najefikasniji kod pobjednika bio je Tre Jang sa 30 poena i 12 asistencija, dok je Bogdanović bio drugi na listi strijelaca Hoksa sa 18 poena. Što se tiče Detroita Marvin Begli je imao 31 poen uz 8 skokova, a Kilijan Hejs 21 poen uz 6 asistencija. 

Ponovo je dobru formu uhvatio i Deni Avdija. Poslije nekoliko jako loših partija upisao je dabl-dabl u tesnom porazu Vašingtona od Orlanda 122:112.   U Vašingtonu je Kristaps Porzingis ubacio 30 poena uz 6 skokova i 3 asistencije, a Avdija je imao 15 poena i 10 skokova. Što se tiče pobjedničkog tima Geri Heris je imao 22 poena, Franc Vagner 20, Paolo Bankero 18...

Klivlend je uz 31 poen Donovana Mičela savladao Bruklin 115:109 i naneo im četvrti poraz zaredom, a Nju Orleans je predvođen Brendonom Ingramom koji je ubacio 32 poena razbio San Antonio 119:84. U derbiju večeri Boston je bio bolji od Sakramenta 132:109 u meču u kome su dominirali Džejson Tejtum i Džejlen Braun. Tejtum je imao 36 poena, a Braun 27. U posljednjem meču večeri Šej Gildžus-Aleksander je nastavio da vodi Oklahomu ka plejofu pošto je ubacio 31 poen i tako donio pobjedu nad Klipersima 101:100. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC