• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DONČIĆ ĆE PLEJ-OF NBA LIGE GLEDATI NA TV-U! Dalas i zvanično ostao bez šansi, ko je kriv za raspad?

Autor Haris Krhalić

Dalas i definitivno neće biti dio plej-ofa NBA lige...

 Dalas neće u plej-of NBA lige Izvor: Profimedia

Dalas je ostao bez šansi da se nađe u plej-ofu NBA lige. Poraz od Čikaga (115:112) i matematički je ostavio Luku Dončića i ekipu van plej-in turnira. Ko je kriv za to? Navijači smatraju da je odgovor Kajri Irving.

Sjajni plejmejker debitovao je za Mavse 8. februara. Tada je ekipa imala pozitivan skor (29-26). Od tog momenta upisala je samo 9 pobjeda, uz čak 17 poraza i uoči posljednjeg kola ligaškog dijela je na 38-43. Luka je u tom periodu priznao da "ima privatne probleme", mada je mnogo veći problem od napada za Dalas bila odbrana. Skoro svi su im dali preko 110 poena, Majami je dao 129, Atlanta 132...

Za razliku od Kajrija, Dončić je bio na parketu u meču protiv Čikaga, odigrao je samo 12 minuta, dao 13 poena i uprkos tome bio je među najefikasnijima na meču. Zbog njega je tim organizovao "veče Slovenije", pa je tako veliki broj navijača stigao da gleda Luku uživo i svi oni ostali su uskraćeni i razočarani. Jedan slovenački novinar je baš to pitao trenera Džejsona Kida i dobio odgovor "da mu je žao, ali da su se planovi promijenili tog jutra".

Ukoliko Dalas i Dončić žele da napadnu titulu sljedeće sezone dosta toga moraće da se promijeni, što je svima jasno. Kako stvari stoje male su šanse da će se Irving vratiti u tim, pošto je slobodan agent na ljeto.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC