• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGRAO SA JOKIĆEM, SAD GA JAVNO PROZIVA! Centar napao Srbina: "Treće MVP priznanje? Ne može, to nije OK!"

Autor Dragan Šutvić

Demarkus Kazins smatra da Nikola Jokić ne smije da bude ponovo MVP...

 demarkus kazins proziva nikolu jokića Izvor: Profimedia

Nikola Jokić doveo je Denver na prvo mjesto Zapada, zahvaljujući njemu je ekipa na vrhu, imaće prednost domaćeg terena i čeka protivnika u plej-ofu. Prosječno bilježi 24,5 poena, 11,8 skokova i 9,8 asistencija po meču i spekuliše se da je namjerno propustio posljednje mečeve da ne bi trpio nove napade medija.

Dok čeka narednog rivala, njegov nekadašnji saigrač ga proziva. Demarkus Kazins (32) napao je srpskog centra i smatra da ne treba da osvoji treće uzastopno MVP priznanje. "Nisam OK sa tim da Jokić bude trostruki uzastopni MVP, jer bi onda počela priča o tome da je najbolji svih vremena i svi možemo da se složimo da nije. Ne kažem da ne može da bude ili da ne zaslužuje više u budućnosti, ali u ovom trenutku ne mogu to da kažem. Nije ništa osvojio, nije igrao u finalu", rekao je Kazins u podkastu kod Kevina Garneta.

Nastavio je u istom dahu. "Pričamo o tome, Jokić je najbolji centar svih vremena. Da kažemo da je ispred Šekila O'Nila, Tima Dankana, Hakima Olajdžuvona, Vilta Čembrlena, to je zaista teško reći. Vidjeli smo šta su svi oni uradili. Da li možemo da sjedimo i da kažemo da Jokić nije samo najbojli centar, već da je najbolji ikada sa tri MVP titule? Ne osjećam se komforno da to izgovorim", zaključio je Kazins koji je igrao za Nagetse od januara 2022. godine, pa do kraja te sezone. To mu je ujedno i posljednji klub, pošto od odlaska iz Denvera nije bio ni u jednom timu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC