• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijeli slavili u Zadru: Partizan ne da prvo mjesto, još jedan korak dijeli ga od cilja!

Autor Haris Krhalić

Partizan savladao Zadar u ABA ligi.

 Zadar Partizan ABA liga Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Partizan je pobijedio Zadar na gostovanju - 88:78 (24:15, 25:15, 15:25, 24:23). Igrač odluke bio je Džejms Naneli koji je pogodio ključne trojke u momentima kada je domaći tim pokušavao da se vrati u meč u poslednjoj četvrtini.

Tim Željka Obradović drži sudbinu u svojim rukama. Odigraće još zaostalu utakmicu protiv Budućnosti u Podgorici (petak 19 časova). Ukoliko pobijedi u tom meču obezbijediće prvo mjesto i prednost domaćeg terena u plej-ofu, bez obzira na rezultate Crvene zvezde.

Što se meča u Zadru tiče Partizan je pokazao dva različita lica. U prvom poluvremenu odigrao je skoro savršenih 20 minuta, pitao se za sve na parketu i na pauzu otišao sa "+19" (49:30). Dejvis je probao da vrati domaći tim na početku treće dionice, ubacio je pet poena u nizu i tada je Panter odgovorio sa dvije trojke i djelovalo je da je sve gotovo kada je razlika otišla na maksimalnih "+21" (58:37). Međutim, srpski tim se opustio, dozvolio protivniku da spusti na jednocifren minus, ali je tada Naneli pogodio najvažnije trojke (ukupno 6 od 8) i stavio tačku.

ZADAR: Dejvis 22 (8sk), Klarica, Sikirić 2, Žganec 2, Čampara, Matulina, Lakić 13 (5sk), Drežnjak 13 (5sk), Božić 13 (13sk, 9as, 6 izg.l), Ramljak 11, Šantelj 2

PARTIZAN: Vukčević 1, Ledej 7 (4sk), Avramović 3, Panter 15, Smailagić 3, Papapetru 3 (5sk), Egzum 13, Naneli 18 (6/8 za tri), Lesor 13 (5sk), Trifunović 12, Anđušić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC