• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN UMORAN, ŽELJKO OPREZAN PRED MEČ U HRVATSKOJ! Obradović upozorava: Oni su ostali verni svojim idejama

Autor Haris Krhalić

Partizan gostuje Zadru u ABA ligi.

 Zadar Partizan najava utakmice Izvor: MN PRESS

Partizan poslije pobjede protiv Panatinaikosa u Beogradu ide na gostovanje. U ponedjeljak će u Zadru (18 časova) igrati protiv hrvatskog tima. Meč koji ima veliku važnost za srpsku ekipu pošto se bori za prvo mjesto u ABA ligi i prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Željko Obradović je oprezan pred ovaj meč i ima samo riječi hvale za narednog protivnika. "Otprilike isto što smo pričali pred prvu utakmicu protiv Zadra. Oni su ostali verni svojim idejama kako žele da igraju i ja im zaista čestitam na tome. Od početka lige do sada nisu menjali ništa, igraju mnogo toga u tranziciji, imaju veliki broj šuteva za tri poena. Tačno je definisana igra u napadu, takođe i u odbrani i sve ono što smo pripremali za prvi meč, to je to. Moramo da zaustavimo njihovu igru u tranziciji i veliki broj šuteva za tri poena nakon kojih dolazi ofanzivni skok. Tako da mislim da nas očekuje veoma teška utakmica", rekao je Obradović.

Alen Smailagić priznaje da postoje znaci umora, ali da to ne smije da utiče na tim. "Očekivano je da ćemo biti umorni ali se očekuje da damo sve od sebe. Vjerujem da ćemo biti dovoljno koncentrisani, spremni i odgovorni da pobedimo u toj utakmici i da na pravi način kroz ove dvije preostale utakmice privedemo ligaški dio sezone kraju", zaključio je Smailagić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC