• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA PRIJETI DA NEĆE IGRATI PLEJ-OF ABA LIGE! Oštro saopštenje poslije Partizanove pobjede: Ovo je KRAĐA I PLJAČKA!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda Meridianbet objavila saopštenje poslije Partizanove pobjede

 Saopštenje KK Crvena zvezda poslije pobjede Partizana u Podgorici Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

KK Crvena zvezda Meridianbet oglasio se saopštenjem poslije pobjede Partizana u Podgorici, kojom su crno-bijeli obezbijedili prvo mjesto na tabeli ABA lige, a ujedno i prednost domaćeg terena kroz plej-of. Crveno-bijeli su napisali da se u Crnoj Gori dogodila "pljačka i režija" i tražili izuzeće "arbitara koji su sudili meč u hali 'Morača' iz plej-ofa".

Zvezda je zaprijetila da neće igrati u plej-ofu i u finalu, ako do njega dođe, ako joj, kako je navedeno, "za bilo koji meč budu delegirane ovakve sudije koje već godinama rade na štetu ABA lige".

Pročitajte saopštenje Zvezde:

"KK Crvena zvezda Meridianbet nema običaj da se oglašava nakon utakmica u kojima nije bio direktni učesnik, ali pošto je zaostala utakmica koja je odigrana u Podgorici u petak uveče direktno uticala na krajnji ishod i raspored na tabeli, a nakon još jedne krađe i pljačke u režiji onih koji treba samo da su dio utakmice, a ne protagonisti – nećemo ćutati!

KK Crvena zvezda Meridianbet vjeruje da je milionski auditorijum u petak uveče u dvorani SC 'Morača' vidio još jednu epizodu i svojevrsnu reprizu onoga što je već viđeno 13. marta u beogradskoj Areni. A to je kreiranje krajnjeg ishoda od onih koji ne igraju te utakmice! Time je učinjen još jedan korak ka potpunom rušenju regularnosti lige i to u režiji sudija, koji slučajno ili ne – uvijek u spornim utakmicama dolaze iz iste zemlje!

Pošto nam više nije potreban ni jedan pokazatelj šta nas čeka u završnici ABA lige posebno sa ljudima koji već dugo pokazuju tendenciju prema KK Crvena zvezda Meridianbet, a pošto nećemo učestvovati u režiranim predstavama i farsama, ovim putem obavještavamo javnost i rukovodstvo lige da KK Crvena zvezda zahtijeva izuzeće ovakvih sudija u svojim utakmicama do kraja ove takmičarske sezone.

Takođe, pošto smo u prošlosti krajnje dobronamjerno upozoravali i rukovodstvo lige koje je nijemo posmatralo i ćutalo na sve anomalije po ovom pitanju, ovim putem saopštavamo da nećemo igrati utakmice u plej-ofu i finalu (ukoliko do njega dođemo) ukoliko nam za bilo koji meč budu delegirane ovakve sudije koje već godinama rade na štetu ABA lige! Što je mnogo – mnogo je, i sada je zaista prevršilo svaku mjeru!", navodi se u saopštenju "crveno-bijelih".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC