• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAMPACO ODLAZI IZ CRVENE ZVEZDE! Isplivali su svi detalji: Dogovor je pao na tajnom sastanku u Barseloni!

Autor Dragan Šutvić

Fakundo Kampaco se vraća u Real Madrid, tvrde španski mediji...

 fakundo kampaco odlazi iz crvene zvezde  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Fakundo Kampaco je dogovorio sve i vraća se u Real Madrid. Tako tvrdi španski "Relevo" i otkriva da je već održan sastanak između predstavnika kluba i argentinskog plejmejkera i da je povratak gotova stvar. Navodno je do razgovora došlo u Barseloni prije meča između Crvene zvezde i ekipe Šarunasa Jasikevičijusa.

Kako se navodi u tekstu, sve je dogovoreno još 17. marta kada je odigran meč u Blaugrani na kom je Kampaco dao 24 poena. "Faku je dogovorio sve sa Realom na sastanku u Barseloni, na ljeto će potpisati ugovor sa Madriđanima. Uoči te utakmice direktor košarkaške sekcije Huan Karlos Sančez i sportski direktor Alberto Ereros razgovarali su sa njim. Kampaco je na nekoliko sati napustio bazu srpskog kluba kako bi završio pregovore. Možda je i zato bio toliko motivisan protiv Barse", piše ovaj portal.

Mnogi se pitaju šta će biti sa dugom koji ima prema Realu, od 2,6 miliona evra. Španski tim ne planira da mu oprosti milionsko dugovanje.

"Tačno je, postoji taj dug. Međutim, ima i druga strana priče. Da je Fakundo u decembru potpisao za Real morao bi da plati 45 odsto od plate za porez, jer tako nalaže zakon. Ali, ako to uradi na lejto, onda će za porez dati 22 odsto od plate. Ugovor sa Realom biće višegodišnji i na taj način će se riješiti i pitanje duga", navodi se u tekstu.

Ukoliko je ovo tačno, to znači da će navijači Crvene zvezde još samo malo uživati u magiji argentinskog pleja. Slijedi plej-of ABA lige i borba za drugi trofej u sezoni. Prvi rival je Zadar.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC