• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda počinje odbranu titule - u idealnoj formi! Duško Ivanović: Ne bi bilo dobro da nisam zadovoljan

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda Meridianbet od petka učestvuje u plej-of seriji sa Zadrom.

 Duško Ivanović najavio utakmicu Crvena zvezda Zadar Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Crvena zvezda Meridianbet počinje odbranu titule ABA lige prvom utakmicom plej-ofa protiv Zadra u petak od 20 časova. Tim Duška Ivanovića dočekao je doigravanje za pehar na drugom mjestu tabele, što će mu obezbijediti prednost domaćeg terena do "viđenog" finala protiv Partizana, u kojem su crno-bijeli obezbijedili početak te serije pred svojim navijačima.

"Plej-of je vrlo interesantno takmičenje i daje mogućnost svim ekipama. Bez obzira na toi što imamo prednost domaćeg terena i u ABA ligi i bilo gdje, plej-of je interesantan baš zato što svi mogu da pobijede. Izuzetno poštujemo ekipu Zadra, to je tim koji je uspio ovde da pobijedi, u jednom momentu je vodio 20 razlike, igraju atipično i u odbrani i u napadu, imaju polivalentne igrače, koji mogu da igraju na više pozicija i tako stvaraju problem protivnicima. Nadam se da ćemo imati fokus, energiju, naročito u prvoj utakmici, koja je često najznačajnija i da ćemo odigrati maksimalno", rekao je Ivanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Ivanović je kratko odgovorio na pitanje - kako je zadovoljan formorm ekipe?

"U idealnoj smo formi i zadovoljan sam. Da nisam zadovoljan, ne bi bilo dobro. Ekipa je u optimalnoj situaciji da počne plej-of."

Prethodnih nedjelja on je pružio šansu igračima sa malom minutažom da se dokažu, a Nikola Ivanović ju je sigurno iskoristio sjajnom igrom protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani.

"Veliki je broj posljednjih utakmica koje smo igrali, bilo je to šansa igračima koji nisu igrali da uhvate ritam i da pokažu da može da se računa na njih. Nikola je odigrao odličnu utakmicu u Ljubljani, Džon već dugi niz utakmica koristi dobijenu šansu na pravi način. Za svakog trenera je dobro da ima sve igrače na raspolaganju."

Branko Lazić je sam objasnio u kakvom je stanju poslije oporavka od povrede, a novinari su pitali Ivanovića kako je Ben Bentil?

"Ben je počeo da trenira sa ekipom, juče je odradio cijeli trening i biće spreman. Sad ne znam da li će biti u ekipi sutra", objasnio je on.

Serija Crvene zvezde i Zadra igra se na dvije pobjede, a pobjednik će u sljedećoj rundi igrati protiv boljeg iz serije Budućnost - Mega.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC