• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ih razbijao, a oni tjerali trenera usred utakmice! I njihov "krivac" je takođe bio u hali i gledao potop Reala!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Navijači Reala našli krivca!

 Navijači Reala podržali bivšeg trenera Pavla Lasa Izvor: DAZN/Screenshot

Partizan je držao čas košarke Real Madridu, razbio mu igru do neprepoznatljivosti, a navijači "kraljevskog kluba" su najprije bili bijesni na sudije, a onda na svog trenera, Ćus Matea. Povici "Evroliga, mafija", brzo su se pretvorili u kritike na račun šefa stručnog štaba Madriđana, pod čijim vođstvom Španci nisu imali ideju kako da se bore protiv razigranih, raspucanih i mnogo spremnijih crno-bijelih.

Tim Željka Obradovića je "mljeo" domaćina, a za to vrijeme je bilo i transparenata sa imenom bivšeg trenera, Pabla Lasa, trofejnog stručnjaka koga je Real sklonio prošle sezone, nakon što je imao zdravstene probleme.

Klub je nakon tog rastanka pružio povjerenje Mateu, Lasovom pomoćniku, koji je u ligaškom dijelu Evrolige osvojio treće mjesto na tabeli, a sada je na rubu eliminacije uz velike probleme sa zdravljem igrača, ali i uz još veće muke sa igrom protiv moćnog Partizana.

Pogledajte transparent u hali, upućen predsjedniku kluba, čuvenom Florentinu Perezu, koji je takođe u dvorani.

Hesus "Ćus" Mateo (54) bio je čak osam godina Lasov asistent, a u svojoj prvoj samostalnoj sezoni na klupi "kraljevića" prolazi kroz velike probleme, a zahuktali Parizan ih je ogolio kada je bilo njvažnije. "Moramo da igramo sa više strpljenja, oni trče lako, pogađaju lako, a mi smo prenervozni", rekao je Mateo na poluvremenu, nakon što je Partizan ubacio čak 51 poen za prve dvije četvrtine.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC