• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POJAVIO SE SUDIJSKI ZAPISNIK! Kad vidite ko nije isključen iz Reala ostaćete bez teksta, da li je ovo moguće!? (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Sudijski zapisnik pokazao je koga su arbitri isključili poslije utakmice Real Madrida i Partizana koju je obilježila dominacija crno-bijelih i velika tuča.

 Sudijski zapisnik - ko nije isključen na meču Partizan - Real Madrid Izvor: Sportklub/Screenshot

Poslije opšteg haosa na meču Real Madrida i Partizana sudije su dugo gledale usporeni snimak i dugo vijećale oko toga koga bi trebalo isključiti sa meča, a krajnji ishod je glasio da se susret prekida usled nedovoljnog broja igrača u sastavu dva tima, kao i da se registruje pobjeda crno-bijelih 95:80 koja je u tom trenutku glasila na semaforu. Dok se danas čeka odluka Disciplinske komisije Evrolige, i dok se već spekuliše o kaznama koje bi mogli da dobiju igrači dva tima, pojavio se i zvanični zapisnik koji nam malo bolje približava šta se to zaista desilo u Madridu!

Na sajtu Evrolige taksativno se navodi koji su sve igrači isključeni, a to na kraju podrazumijeva 22 "diskvalifikacije" sa utakmice. Isključeni su svi akteri tuče, kao i svi košarkaši koji su sa klupe ušli na teren, dok na kraju samo trojica su "preživjela" pregledanje snimka - i to dvojica iz Real Madrida i jedan iz Partizana.

Posljednje informacije govore da samo Zek Ledej iz Partizana nije isključen i zaista na snimku se vidi da je krilni centar pokušavao sve vrijeme da razdvoji igrače dva tima. Umiješao se između Pantera i Ljulja, tijelom "branio" svog igrača, pokušavši da smiri tenzije kako bi se susret što prije nastavio, pa je to vjerovatno razlog zbog kog samo njega sudije nisu diskvalifikovale sa utakmice. Sa druge strane sudije su sa meča izbacile Madara, Anđulića, Trifunovića, Papapetrua, Smailagića, Avramovića, Vukčevića, Lesora, Nanelija, Pantera i Egzuma.

Posebna bizarnost je kada pogledate koga sudije NISU diskvalifikovale iz tima Real Madrida. Naravno, Geršon Jabusele je "platio" zbog divljačkog poteza, diskvalifikovani su i Hezonja, Dek, Rodrigez, Hanga, Abalde, Fernandez, Rendolf i Vilijams-Gos, međutim Serhio Ljulj nije!


Upravo je bezobrazan i nesportski faul Serhija Ljulja inicirao sukob sa Kevinom Panterom, međutim prošao je bez diskvalifikacije, dok su svi oko njega (s izuzetkom Poarjea), izbačeni sa utakmice. Sigurno će i to Disciplinska komisija uzeti u obzir kada bude odlučivala o kaznama akterima tuče, pa tako danas vlada velika neizvjesnost i šteta je što igrači Partizana ne mogu u potpunosti da uživaju u senzacionalnoj pobjedi za 2:0 u Madridu.

Već u utorak u "Areni" imaće priliku da iskoriste prvu "meč loptu" za fajnal-for Evrolige, s tim da su već krenule "teorije zavjere" da bi Real Madrid mogao da zbog straha od navijača - traži da se susret u Beogradu igra bez prisustva navijača, što bi naravno bio presedan nad presedanima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC